Marknad

I helgen var vi på en mycket trevlig kräftskiva i Karlanda! Em trivdes som fisken i vattnet med allt folk runtomkring sig =) Alla hennes farbröder var där, kusinerna, farmor o farfar och Sally (hunden) =)
På lördagen åkte vi till Töcksfors och Em och Liam fick så fina leksaker av farbror Christian =)  Bjuden på mat på Burger King blev hon också, den bortskämda lilla prinsessan =)
Medans vi var och shoppade, spenderade Liam lite egentid med farfar =)
Christian, jag och Helena gav oss ut i skogen och letade kantareller. Hittade några stycken, men inte alls lika många som förra året...
På kvällen dukades det upp till kräftskiva. Kräftor och räkor och självklart lchf-frallor som blev kanon goda!
En del vin blev det, men ingen huvudvärk i två dagar efteråt denna helgen iaf ;)

I veckan har det inte hänt så mycket... Therese kom hit idag, så vi packade in ungarna i hennes bil och begav oss till Nossebro marknad. När vi kom hem lagade vi god middag!

Imorgon blir det att traska iväg till dagis. Hoppas på fint väder! Skönt med motionen iaf! =)

Imorgon är det september månad och hösten känns redan i luften. Ganska härligt tycker jag! =)
Den 19:e sep ska Liam till öron-näsa-hals och kolla om det kanske sitter någon polyp därinne som gör att han inte kan andas ordentligt...
Nu är stackaren förkyld och hostar som en tok, men lika glad är han ändå även fast han måste ha ÄNNU svårare att andas.

I slutet av sep beger vi oss till Säffle! Ska bli mycket trevligt och en dejt med Marianne står på schemat! Saknar henne jätte mycket och tänker ofta på våra tokigheter som vi haft för oss =) Många roliga minnen finns det och fler ska det bli! =)
Vi har samma humor och jag tror inte vi gör så mycket annat än skrattar och flamsar när vi är tillsammans =)

Har blivit lite less på den här hålan... Känner att jag gärna skulle flytta härifrån, kanske tillbaka till Säffle igen. Man vet aldrig vad framtiden har i beredskap.

Ikväll har tokfisarna fått sig ett härligt bad i badkaret och förhoppningsvis somnar de gott ikväll =)


Bloggar väl lite då`rå =)

Ja, efter hela FYRA önskemål, så fortsätter jag blogga! =) Kul att det finns några som fortfarande vill läsa om livet  hemma hos oss =)

Har varit med Em på dagis nu på morgonen. Det är så härligt att få komma ut och gå och få frisk luft!
Tur att båda barnen gillar att åka vagnen annars hade det blivit problem...
Emsan har ju börjat på den stora avdelningen nu. Där börjar de egentligen inte förrens de är tre år, men p.g.a. att det kom så många nya barn nu efter sommaren, så fick Em byta avd. Som tur var gjorde ju några av hennes polare det också, så det var ju bra!
Hon går numera med en tjej vars pappa kanske inte har de bästa åsikterna om mörkhyade... Känns så där kan jag ju säga... Han lämnar sin dotter samtidigt som jag varje morgon. Idag mötte jag honom på vägen ut från dagis, han tittade inte ens på mig.
Mötte honom en gång när jag var ute och gick, det var några år sedan nu, då hade han sina kompisar med sig. De ställde sig en bit framför mig och bara stirrade och hånlog. Det var väldigt otrevligt!

Sommaren har varit jätte trevlig! Vi har badat i havet, vi har badat i sjön, vi har varit på Borås djurpark, vi har varit på liseberg. Små dagsutfykter helt enkelt! Helt perfekt när man har småbarn! =)
Nästa sommar får vi väl se vad vi hittar på. Har planer på att kanske bila till Tyskland. Finns nåt museèum där som Tobias vill till.... =) Det bästa hade väl varit att hyra en husbil. Får kolla upp detta, det är ju ganska långt kvar tils nästa sommar!
Först ska vi väl hinna med en resa til Sri Lanka. Planen är väl att den ska bli av i mars, april. Vi kikar runt på lite hotell och det finns ju en del fina, men vi vill ju gärna ha något barnvänligt så klart! Det bästa hade väl varit ett All Inclusive där frukost och middag ingår fast samtidigt vill man ju prova den maten som finns "utanför" hotellet. Ja, vi får se hur det blir. Det ska ju sparas ihop fickpengar också och det tar ju sin lilla tid. Får lägga undan en del nu när jag snart börjar jobba heltid =)
Resan ska iaf bli SÅ spännande! Även om Em inte kommer komma ihåg den här resan, så kommer hon iaf ha kul för stunden! Tänk henne uppe på en elefant! =)
Frågan är ju bara om vi ska ta med lilleman eller inte. Min syrra tjatar och tjatar och tycker ABSOLUT att han ska få följa med! =) Sa till henne att då kan ju hon ta hand om honom i två veckor! =) Säkerligen går han ju då också, så det kommer ju bli skoj! =)
Ni som läser här som vill svara, hur hade ni gjort? Hade ni tagit med en liten pojk på 1 år på en sån lång resa?
Funderar också på hur det ska gå på planet... Em som inte kan sitta still mer än en halv sekund... Hon har ju Alva med sig iaf, så de kan väl roa varandra =)
Tips på hur man kan aktivera en 3-åring och en 2-åring på ett plan i flera timmar tas tacksamt emot! =)

Nu ska jag mysa lite med Liam, the destroyer här, så ha en bra dag allihop! =)

Blogga eller inte blogga???

Funderar på att lägga ner bloggandet... Känns inte som att jag har något direkt att skriva om iaf...


RSS 2.0