En filmsnutt idag också!


En förmiddag i parken!

Vid 12 idag mötte jag och Em upp Camilla och Irma utanför deras lägenhet. Vi packade picknickkorg och filtar och åkte ner en sväng till parken i Gräfsnäs.
Barnen lekte med hink och spade och jagade änder. Vi åkte rutschkana och gungade =) Efter lite lek och bus fikade vi och sen tog Camilla en massa kort med sin kamera! Jag tog också bilder, dock bara med mobilen... Men ska bli spännande och se hur bilderna Camilla tog med systemkameran blev. Tror det blev många fina kort på tjejerna bland vitsipporna som blommar för fullt nu!
När jag och Em kom hem nu för en stund sen, så somnade hon så gott i sin säng. Man  blir trött av allt bus och all frisk luft =)
 Här kommer bilderna jag tog och även en liten kort filmsnutt, men den
lägger jag in i ett eget inlägg.







Filmsnutten


Mycket jobb...

Har jobbat hela helgen... Har varit så OTROLIGT trött! Har känts som att jag skulle kunnat sova hur många dagar som helst i sträck. Men nu är jag ledig i tre dagar och även ledig till helgen. Då åker vi på utflykt och ser när korna släpps på grönbete! Hoppas vädret blir bättre än förra året, då blåste det så kallt, så kallt.

Annars händer inte så mycket. Tobbe började bygga på trallen i veckan och nu är den nästan klar och den blir Så fin!

En sandlåda till Em har vi fått också av mamma och pappa. Den står färdig, det är bara sanden som fattas. Får väl fixa det till helgen kanske.

Hade planterat i min utekruka häromdagen. När jag kom hem från jobbet igår, så låg plantorna utslängda. Inte en enda blomma fanns kvar och alla bladen på murgrönan var borta... =(
Men det är väl bara att vänja sig nu när man bor nära skogen =)

Nu ska jag äta lite frukost medans Emsan sover.

Ciao!

Lite bilder!

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder =)
De första är ifrån hotellrummet som vi bodde på förr-förra helgen. Kan verkligen rekomendera Novotel! Det enda negativa var väl att de byggde om på spårvägarna, så spårvagnen ut till Novotel tog en jädrans omväg... Men det var det värt =)


Ja, det är alkoläsk som står på bordet! De var goda! =)


Utsikten från vårat fönster!


Premiäreldning i våran braskamin hemma



Idag åkte jag och Em ner till Gräfsnäsparken och gick en sväng.
Ville så gärna ha lite bilder på henne bland vitsipporna =)







Visst är den lite rolig?? =)


Glömde ju!

Har ju glömt att berätta om den fina fruktkorgen vi fick i lördags!
I förra veckan ringde de från Ica Supermarket i Alingsås och sa att de hört att vi köpt hus genom fastighetsförmedlingen och att de hade en överraskning åt oss. De hade tydligen försökt hitta vårat hus dagen innan, men budet hade inte hittat det...
Men så i lördags kom de med en jätte fin korg inslagen i cellofanplast. I korgen låg en massa frukt, en stor glasflaska herrljunga cider, en massa goda ostar, kex och melon. I korgen låg ett kort från våran mäklare som vi haft där hon önskade oss lycka till med nya huset! =)


Usch!

Usch och fy vad jag blivit dålig på att blogga... Men nu har det varit så härligt väder ute de senaste dagarna, så då är vi mest ute i trädgården eller så jobbar vi och Em är på dagis.

Påsken firades lugnt och fridfullt med att Camilla, Thomas och lilla Irma var här. Vi hade lagat massor av mat, så det var en stor buffè vi hade dukat upp med =)
Det var jätte mysigt och väldigt trevligt!
Fick två jätte fina hjärtan i smide som man kan ha värmeljus i som jag hängde i vardagsrumsfönstrena!

Har provat att cykla grusvägen in till Sollebrunn med Em i cykelsitsen. Det tog lååång tid, så nu tar vi stora vägen. Känns lite så där med alla bilar som susar förbi i 90, men de håller ut ganska bra som tur är.
Just denna veckan har vi bilen, så då har jag fuskat lite med vardagsmotionen =)

Helgen som var bodde jag och Tobbe på Novotel i gbg en natt. Vi hade det jätte mysigt! Åt god mat, sov gott och fläskade i oss en massa gott på frukostbuffèn =)
Medans vi var där var Lena och Jan här hemma med lilla Em.
När vi kom hem från götet, så hade de gjort iordning Ems rum här på
nedre våning. Det blev sååå fint!!!!
(Bilden är snodd från Lena) =)


Ja, det har säkert hänt en massa mer, men inget jag kommer på just nu...

Imorgon kommer Camilla och Irma och Lee och Simon hit på lite fika, ska bli väldans mysigt! Det var ett tag sen vi sågs alla 6 på samma gång.

Ne, nu ska jag kolla lite på tv.



Videoklippet!

Här kommer videoklippet på morgonpigga Em! Det är en fröjd att vakna till denna lilla tjejens bus =)

På begäran!

Eftersom jag har fått kommentarer om fler bilder på Em, så kommer här några stycken PLUS ett litet videoklipp! =)

Den här tokfian är riktigt morgonpigg! =)


Fast när man tänder sänglampan, då blir det ledsna miner =)


Ibland blir man så trött, så man gör som mamma och somnar i
fåtöljen framför tv:n =)


Idag blev det hemmagjord köttfärssås och spaghetti till middag!


Em spexar lite för oss! =)

Äntligen!!!

Nu har vi äntligen fått internet!!! =)
Hinner dock inte blogga så mycket just nu, men vi har det jätte bra här i vårat fin fina hus iaf!

Sitter just nu och kollar datum och tid för betessläpp. Vi var ju på det förra året. Em hade väl ingen glädje av det då, men i år tror jag nog hon tycker det är skoj! =) Så det får bli en liten familjeutflykt tillsammns med syrran och hennes lilla familj.

Nu är artisterna för årets Ladies Night klara! Måns Möller, Andreas Johnson och Brolle blir det! Martin Stenmarck ska vara med i några städer men inte alla. Men vi har tur- han ska vara med på Löfbergs lila arena i Karlstad!!!! =)
Det blir nog en rolig kväll tillsammna med Marianne, Helena och svärmor! =)

Nu ska jag underhålla tokfian här som stökar omkring överallt =)





RSS 2.0