Vilken härlig dag.... Trallalalalaaaaa =)

Dags för ett blogginlägg igen då! =)

I helgen grillade vi här ute i trädgården och lyssnade på Streaplers som spelade i parken. Det blåste ganska mycket på dagen, men lugnade ner sig på kvällen, så musiken hördes jätte tydligt ner till oss =) Mycket trevligt! Var kul att sitta och titta på allt folk som kom på vägen =)
Längtar till augusti då Arvingarna spelar! Då ska vi allt gå och jag hoppas att vi blir ett glatt gäng som går den lååååååånga vägen bort till parken ;)
Den helgen åker barnen till Astrid Lindgrens värld med farmor och farfar =) Tror Em kommer att tycka det är jätte roligt för hon älskar ju alla Astrid Lindgrens-filmerna! =)

Snart är det midsommar också! Vi drar till stugan när jag slutat jobbet på fredagen. Hoppas att Liam sköter sig i bilen... Han har ju lite svårt att sitta still den pojken =) Tycker ändå att han har lugnat ner sig. Ibland går han in på sitt rum och kommer ut med nappen i munnen, täcket i den ena handen och kudden i den andra =) Sen vill han sitta och mysa lite i knät =)

Idag lekte Em med gåvagnen. Hon hade packat den full med grejer och även packat en liten väska. Hon sa "hej då" till Liam och vinkade. Han vinkade tillbaka och gjorde slängpussar och sen gick han fram till henne och gav henne en rejäl puss på munnen! =) Gullungar!!!!!

Var ju i Karlstad också och härjade för ett par helger sen! Vi åkte till Säffle på fredagen. Jag och Tobias cyklade iväg till en kompis till honom på kvällen. På vägen dit var det jätte härligt väder, så vi satte oss nere vid älven och njöt i solen =)
Väl hemma hos Marcus, så kom en till kompis till dem dit, så det blev lite vin och lite cider =)
Jag tog mig en cykeltur hem vid 22-tiden. Gjorde ett stopp vid Sibylla och hejjade på mina gamla arbetsgivare, Roger och Chadi. Var jätte skoj att träffa dem! =)

På lördagen drog jag och Tobias till Karlstad för lite partaj. Fredric hade fixat en lägenhet som vi kunde slafa över i =) Sen kom Christian dit också. Satt och drack lite och sen begav vi oss till O`Learys för att käka god middag! Marianne kom dit också! Var såååå längesen jag träffade henne, så vi hade gör skoj!!!! =)
Drog vidare till puben och där beställde jag in en jätte god drink! Äppelpaj, hette den och den smakade verkligen äppelpaj! Tänkte jag skulle försöka mig på att blanda en sån till midsommar =)

Tänkte bjuda på lite bilder idag!
Håll till godo! =)









Fotograf: Therese.S


Fotograf: Therese.S

RSS 2.0