Helgen som varit + lite till :)

I lördags kom Jessica hit vid 15-tiden. Jag hämtade henne vid busstationen och sen åkte vi hem till oss. Emelie blev så glad när hon fick se sin äldsta kusin! :)

På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa en sväng och åt lite mat från pizzastugan och efter det blev det rabarberpaj som syrran hade gjort. Det var gott!
Vi satt och pratade lite och vid 22:00-tiden tog jag, Jessica och Emelie en promenad hem.
Det doftar så gott ute sent på kvällarna och luften är riktigt behaglig! :)

Igår skjutsade jag och Linda hem Jessica, men först tog vi oss en sväng på överby. Fick köpt en klänning och två par trosor med ankstjärt till Emelie som hon kan ha utanpå blöjan.

Emelie har fått hosta och blivit snorig och jag har börjat hosta jag också :(
Jätte tråkigt! Jag försöker få henne att vila så mycket det bara går, men hennes humör är det inget fel på. Hon är lika pigg och glad som vanligt, så det är inte det lättaste att få henne att hålla sig lugn :)

Idag får det bli en lugn dag och imorgon blir det en sväng till Alingsås med mamma och syrran om inte Emelies hosta blir värre.

Nästa vecka börjar Tobbes semester, så jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig! Men det skulle ju inte göra något om det blev liiite svalare....
Tycker synd om syrran och Lisa som får gå omkring med stora magar i denna värmen, men jag tror nog att de kommer tycka det är värt det när de ser resultatet :)

Ha en härlig dag allihopa!!!!

Bilder!

Lisa har en väldigt bra kamera som tar väldigt bra kort på väldigt söta människor :)






















Igår...

Igår var en härlig dag! Jag och Emelie mötte upp Lisa i gräfsnäs vid 16:20. Vi begav oss ner till parken och Lisa bjöd mig på fika, skinksmörgås och cola. Det var gott! Efter det gick vi och kikade på alla de fina hundar som var med på hundutställningen. Emelie var jätte snäll hela tiden. Hon busade lite med Lisa och sen somnade hon så gott i vagnen.

Jag körde Lisa hem sen och när vi kom fram så ville jag och Emelie så gärna hälsa på Ludde (Lisas hund), men han var inte hemma :( Får hälsa på honom nästa gång vi är där. Han e så snäll den hunden och så mysig!
Inte ofta man träffar på hundar som känns så där speciella. De enda hundarna jag har träffat som har varit det är Ludde och Bonzo (mammas och pappas förra hund).

När vi skulle åka hem igen, så upptäckte jag och Lisa att Emelies bilstol satt väldigt löst, så vi försökte fixa till det. Lisa som är en väldigt hjälpsam person lät inte sin stora gravidmage vara i vägen, utan hävde sig utan problem in i bilen och med lite assistans från mig fick vi den på plats igen :)
Det är tur jag har dig Lisa som kan mer om barnstolar än vad jag tydligen kan :)

Idag kommer Jessica, så vi ska ha lite myskväll medans Tobbe åker på bio med Thomas.

Ha en härlig helg nu och glöm inte att dricka jätte mycket vatten i denna värmen!

Kram kram!

Skickar en extra STOOOR kram till Lena (Tobbes mamma) som ligger hemma och är sjuk.

En sån härlig dag!

Idag ska jag och Emelie åka ner till Gräfsnäs en sväng och träffa Lisa! Ska bli jätte mysigt! Det är hundutställning där nere idag också, så det får väl bli en liten vända och kolla på alla fina hundar! :)

Inatt var det så fruktansvärt vamt i Emelies rum, så hon fick sova med oss. Hon var inte något gnällig alls och hon sov hela natten! Hon tyckte nog det var svalt och gott inne hos oss. Vi kan ju ha fönstret öppet i vårat sovrum, men inne hos henne kan man bara öppna dörren ut till verandan. Det är ju inte så bra kanske att ha den dörren öppen hela natten...
Så när Tobbe kommer hem idag ska vi försöka få in spjälsängen till vårat sovrum. Emelie kommer ju ändå inte att kunna sova i sitt rum på ett tag nu när det är så varmt.

Läste ni förresten igår om pappan som glömt kvar sin bebis i bilen? Hon dog av värmen...
Usch, så hemskt! Kan inte förstå hur man kan glömma sitt barn så!!!

Tidigare i veckan var Emelie och jag hemma hos mamma en sväng. Mamma fick ge henne lite blåbärspurè. Oj, vad hon åt! Det var blåbär både högt och lågt, så det var tur att hon bara satt i blöjan :)
Kan tänka mig att Emelie gillar att få lite god och kall kräm nu i värmen :) Lite juice har hon också fått och det var också väldigt uppskattat!

Imorgon kommer Jessica hit! Ska bli jätte mysigt! Får se vad vi kan hitta på. Det ska ju bli underbart väder, så kanske en tur till någon badplats hade suttit fint!

Ciao!

Bjuder på ett till filmklipp:


Idag...

...är en trött dag. Emelie är gnällig antagligen för att det är så varmt. När vissa dagar bara strular då kan det vara skönt och sätta sig i lugn och ro och titta på ett sånt här klipp:

2012

Den här filmen vill jag se NU! Men det är ett tag kvar innan den har premiär tyvärr...

Mina konstiga drömmar...

Har drömt flera nätter att jag är med i en bilolycka. Senast jag drömde om det var natten till midsommaraftonen och det var också den gången som drömmen skrämde mest.

Jag hade somnat till vid ratten och vaknade av att Tobbe skrek åt mig: Nu har du sekundrar på dig att rätta till det här Jennie!!!!
Det var bilar framför mig och det kom mötande trafik. Jag kollade på hastighetsmätaren och den stod på nästan 200 km/h!
Jag kände bara att nu dör vi. Jag kommer aldrig återfå kontrollen över bilen igen.
VARJE dröm, precis innan det smäller, så tänker jag: Det här är bara en dröm! Jag vill inte dö!
I drömmen försöker jag blunda och i verkligheten försöker jag öppna ögonen.
De andra gångerna jag drömt detta har det varit väldigt lätt att vakna, men denna gången tog det en evighet. Eftersom jag hört att om man dör i sin dröm, så dör man i verkligheten också. Vet inte om det stämmer, men jag har ALDRIG dött i några av mina drömmar! Jag har alltid lyckats vakna. En vanlig dröm är ju att man faller och precis innan man slår i backen så vaknar man.
Men åter till min bilolyckedröm.
När jag väl vaknat till, så fick jag känslan av att jag hade dött. Att detta var livet efter. Jag satte mig upp i sängen och kollade om Fredric låg kvar borta i andra änden av rummet i sin säng, och det gjorde han. Jag kollade bredvid mig att Tobbe och Emelie fanns där, och det gjorde de. Men ändå på något sätt så kändes det som att jag hade dött i den där olyckan. En jätte skum känsla och det tog ett bra tag innan den försvann.

Vet inte varför jag drömmer om bilolyckor hela tiden... Men det är väldigt jobbigt och jag blir alltid så förvirrad när jag vaknar.

Jag har länge funderat på det här med parallella universum. Läste en bok av Dean Koontz en gång som handlade om just parallella universum (tyvärr kommer jag ej ihåg vad den heter, men det ska jag ta reda på). Tyckte det var en väldigt intressant teori.
Att det nånstans finns en Jennie som aldrig flyttade till Säffle, aldrig träffade Tobbe, aldrig fick sin älskade Emelie. En Jennie som kanske valde en HELT annan väg i livet som karriär eller ett liv i ensamhet.
Kanske att det nånstans fanns en Jennie som faktiskt dog i den där bilolyckan jag drömmer om hela tiden.

Nu blev jag väldigt djup här och jag tror jag ska hålla mina tankar och funderingar omkring just detta för mig själv, så jag inte blir klassad som värsta ufot eller tönten :)

Men jag återkommer om namnet på boken för den tycker jag absolut att ni ska läsa!

Ciao!

Midsommarfirande!

I torsdags begav vi oss till Årjäng. Jösses, vad mycket det är som ska packas med! Förstår inte hur de som har fler barn än ett har koll på allt som ska packas...

Vi gjorde vårat första stopp på Överby för att köpa lite god mat på MAX. Vi tog med oss maten och stannade sen vid närmaste rastplats.
Sen fortsatte färden och Emelie somnade så gott.
I Mellerud gjorde vi vårat andra stopp för att Emelie skulle få lita att äta.

När vi kom fram till stugan var Lena, Jan och Fredric redan där. Lena hade gjort sin goda soppa, så den åt vi med god aptit.
Vi spelade lite spel på kvällen. Jag förlorade...
Emelie fick sin skrik attack (samma som hon hade natten till torsdagen). Lena gick med henne på armen och strök henne på magen. Det hjälpte faktiskt. Till slut somnade hon så vi la henne i sin vagn  som vi hade ställt i ett rum på övervåningen. Hon vaknade vid 04-tiden igen och ville ha mat sen somnade hon om och sov till ungerför 08:00.

På midsommaraftonen vaknade vi till underbart väder! Solens strålar var så varma och härliga.
Lena gjorde iordning tårtan vi skulle ha till kaffet när de andra anlände. Den blev jätte smarrig!

Frampå eftermiddagen kom de andra och då hade vädret blivit mindre bra.... Det började regna och bli kallt.
Vi kalasade på tårtan som försvann i ett naffs!
Sen började vi duka för middag ute i ladan.
Tobbes kusin med sambo och barn kom också lagom tills vi andra ätit färdigt :) Men det fanns mycket mat kvar, så det räckte allt till dem också.

Knott fanns det en hel del av... Fick jätte fina knottbett i ansiktet som såg ut som två stora finnar... Emelie fick ett litet bett i pannan.

Sen blev det lite mer sällskapsspel och jag passade på att dricka lite vin eftersom Lena och Jan tog med sig Emelie på en liten biltur till Tobbes farfar (Åke).
När de kom tillbaka berättade Lena att hon charmat allihop som varit på beök hos Åke! :)

Det blev kallare och regnet bara öste ner, så jag tillbringade resten av kvällen inomhus med Emelie och hennes kusiner. 
Lena lyckades somna Emelie vid 21-tiden, men hon vaknade till efter ett tag igen och skrek.
Jag la henne i sängen bredvid mig och hon låg där och snattrade och hade sig tills hon tillslut somnade vid 23-tiden. Hon vaknade inte förrens på morgonen vid 09-tiden. Då hade hon sovit mellan Tobbe och mig hela natten. Trodde hon skulle vakna eftersom det fanns de som snarkade ganska ljudligt (nämner inga namn), men hon sov sig igenom det också.

Dagen efter var det fint väder igen! Solen värmde, men lagom tills att Lena tagit ut dynorna till hammocken så började det regna!
Jag, Tobbe, Niclas och Fredric tog en sväng ut till Töcksfors för att kolla lite i affärer.
Jag och Tobbe köpte påsar till blöjhinken och en frisbee :)

När vi kom tillbaka började vi packa ihop våra saker och sen begav vi oss hemåt igen. De andra stannade en natt till, det hade vi gärna också gjort men p.g.a. trafiken åkte vi hem en dag tidigare.

Här kommer lite bilder från helgen iaf:

Stugan


Det syns inte på bilden, men under "Hyrd plats", så står det Br.Norlin :)

Bröderna Nolin alltså :)


Jordgubbstårtan! Lille katten Bondis kom med på bilden också :)


Niclas och Emelie


Vi försökte röka bort knotten...


Vilma och Fanny med katten Bondis och hunden Sally


Här inne i ladan var det dukat med långbord!


Oj oj, vilken kväll/natt!!!!

Ja, vart ska jag börja???
Igår på dagen var Emelie sitt vanliga jag. Skrattade, busade, tjoade och levde rövare!
Vi fick hem våran hoppgunga igår och Emelie fick inviga den. Vi satte henne inte så långt ner så hon kunde hoppa så där jätte mycket, utan bara så att hon nuddade tårna mot golvet. Men oj, vad hon älskade att hänga där!

Vid 21:30 nattade jag henne och hon somnade så gott i sin säng. Vi 22:30 vaknade hon och skrek, så jag gick in till henne och försökte ge henne nappen, men den ville hon absolut INTE ha. Hon skrek bara ännu värre när jag försökte ge henne den. Jag provade att ta upp henne och då lugnade hon ner sig litegrann iaf, så jag la ner henne igen men hon bara skrek. Jag gick in till våran säng och la henne mellan Tobbe och mig men hon fortsatte bara att skrika. Hon skrek på ett sätt som hon ALDRIG skrikt förrut! Precis som att hon var rädd eller hade fruktansvärt ont någonstans. Tobbe fick ta henne i famnen medans jag ringde sjukvårdupplysningen. Tjejen jag pratade med hörde hur Emelie skrek och sa att det lät inte alls bra. Hon tyckte att vi skulle åka in med henne på en gång.

Vi klädde på oss och åkte iväg. Jag hade Emelie i famnen och hon började bli lugn. Jag satte henne i bilstolen efter en stund och vet ni?! Då sitter hon där och "pratar" och har sig, precis som vanligt. Efter en stund somnade hon...
När vi kom fram till NÄL blev vi visade till väntrummet. Emelie satt i mitt knä och tittade på Tobbe och skrattade... Kändes ju så där pinsamt att komma in akut med en bebis som bara skrattar, när man ser alla andra människor som ser helt förstörda ut som också sitter och väntar. Men Emelie kanske alltid piggade upp NÅN med sitt skratt :)

Efter en stund kom en sköterska och visade oss in till ett undersökningsrum. Hon skulle ta tempen och väga Emelie. När Emelie ligger på skötbordet och sköterskan pratade med henne, så skrattade hon bara och sparkade hejvilt med benen.
Hon hade ingen feber och hon vägde 5595g.

Vi fick sitta där en stund och vänta på att  en barnläkare skulle komma.
När hon kom så började Emelie skrika så där igen. Läkaren ställde massa frågor till oss bl.a. så frågade hon om Emelie ramlat ur sängen....
Nej, absolut inte, sa jag!
Det kändes som att de trodde att vi hade slagit henne eller nåt. Men det är klart att de kanske måste fråga så och ha det i baktankarna, för det är säkert många barn som kommer in med skador orsakade av föräldrarna...
Hon kikade på Emelie och sa att hon verkar ju pigg och glad.

Men allt verkade bra och efter lite välling så lugnade Emelie ner sig igen och somnade i mitt knä. Jag bad läkaren kolla hennes öron, ifall de var inflammerade. Jag var öronbarn själv när jag var liten, så jag tänkte att stackars Emelie kanske ärvt det av mig...
Men läkaren kunde inte se något för det satt vax ivägen. Hon gav oss en remiss till öron-näsa-hals som vi skulle ringa till idag om hon fortsatte att skrika under natten. Gjorde hon INTE det tyckte läkaren att vi inte behövde ringa för då var det säkert inget.
Vi kom hem 02:00 och då sov Emelie så gott så jag la henne i sin säng. Sen vaknade hon vid 05 och ville ha mat och sen somnade hon om. Hon har sovit gott hela morgonen och är precis som vanligt idag. Skrattar och busar för fullt!

Vet inte om det kan ha varit öronsprång (som min mamma sa) eller att hon kanske helt enkelt drömt en mardröm... Kan små bebisar göra det???

Men det kändes iaf skönt att få ha kollat upp så att det inte var nåt.

Det är ju inte första gången Emelie skräms så, så att vi får åka in till NÄL mitt i natten... (Tänker på nyårsaftonen).

Idag åker vi till Årjäng/Karlanda för att fira midsommar imorgon! Ska bli väldigt trevligt! Alla Tobbes bröder kommer, två av Emelies kusiner, G-mormor Margit, Lena och jan. Det blir fullt hus och det ska bli SÅ skoj! Tänkte ju att jag skulle ha tagit mig ett par glas vin, men jag tror jag hoppar över det. Man vet aldrig VAD som kan hända! Man kanske blir tvungen att åka in med Emelie igen och då kanske det inte är så bra om det inte finns någon som kan köra.

Stugan:




Jag passar på att  önska er alla en Trevlig Midsommar! Ta hand om er och jag hoppas att solen får lysa på er!



Lillskruttan!

Igår blev Emelie 4 månader! Tiden går så fort så fort!
Så igår på sin 4-månadersdag fick hon mangopuré. Det var uppskattat kan jag säga! Hon gapade som en fågelunge och hade en massa roliga ljud för sig :)

Imorses när Tobbe åkt till jobbet och Emelie vaknade, så gick jag och hämtade henne och la henne bredvid mig i våran säng. Jag tänkte att vi kunde sova en liten stund till tillsammans. Men det är inte så lätt att sova med henne bredvid sig. Hon tjattrar högt och ljudligt, hon pillar mig i ansiktet och drar mig i håret :) Men vem vill sova med en sån underbar liten toka bredvid sig som bara vill busa??? :)



Bvc!

Idag har vi varit på bvc! Nu väger Emelie 5500g och är 59cm lång! Hon växer precis som hon ska. Börjar kännas i mina armar att hon går upp i vikt... :)

Idag har Camilla och Irma varit här på fika och efter lite kakor och saft så tog vi en promenad här i Sollebrunn. Är lite tråkigt att gå här nu... Mycket roligare att gå på grusvägar :)
Vi får gå runt Erska igen nästa gång Camilla! :)

Nu ska jag laga lite mat!

Ciao!

Bilderna!

Här kommer bilderna från lördagen:







En exemplarisk dotter!

Jahopp, vad har hänt sen sist då???

Har jag skrivit att Emelie fått börja med smakportioner?
Iaf så har hon det och hon älskar det!
Hon kräks ju i stort varje gång efter att hon fått välling, men pureèrna får hon alltid behålla! :)
Än så länge har vi provat potatis och majs, morot och palsternacka och havregröt. Funkar hur bra som helst! Tänkte hon skulle få prova något sötare till veckan. Det blir nog populärt :)

I veckan så har Tobbe varit hemma från jobbet. Han fick halsont och blev förkyld. Lyckligtvis verkar det som att både jag och Emelie har klarat oss ifrån att bli smittade! (Pepper peppar...).

I torsdags var jag hemma hos mamma och pappa en sväng. När jag kom hem igen så låg Tobbe i soffan framför tv:n och ropade åt mig att kolla på kösbordet. Där stod en jätte fin bukett med rosor och jag blev så glad!!!! Tills jag fick se kortet:
"Tack för att du valde oss som din billeverantör. Hälsningar BilNilsson Alingsås".
Buketten hade kommit med blombud från Kaprifolen här i Sollebrunn.
Jag trodde ju att den var till mig från Tobbe, men det var den inte :(

Skulle ha bjudit Camilla på morotstårta i början på veckan, men eftersom Tobbe blev sjuk fick vi ställa in. Men imorgon gör vi ett nytt försök :)

Dock var vi ute i måndags med våra döttrar och gick en sväng. Vi traskade upp till Erska och plockade lite lupiner, de är ju så vackra!




Igår åkte jag, Emelie, syrran, mamma och pappa till Skänninge för att hälsa på min farmor och farfar. De bor numera på ålderdomshem,  dock inte på samma.
Vi skulle möta upp farmor, min farbror och hans fru i Väderstad för att äta på restaurang där. Syrran och jag beställde pasta med skaldjur i chili och limesås. Det var hur gott som helst! Skulle mer än gärna äta där någon mer gång!
Var lite orolig för vilket humör Emelie skulle vara på inne på restaurangen, men hon låg så snällt i sin vagn och när vi varit där en stund så fick hon komma upp och sitta i knät. Hon skötte sig exemplariskt hela dagen!
Det tar ju 3 timmar att åka till Skänninge. Hela vägen dit sov hon och även hela vägen hem.
Men så fort hon kom innanför dörren här hemma, så satte hon igång med sin höga glädjetjut och sitt livliga humör :)

Jag tog en hel del bilder, men bluetoothen vill inte riktigt fungera så jag kan föra över bilderna från mobilen till datorn, så jag får göra ett nytt försök imorgon.
Jo, en bild har jag ju!!! Den tog jag på Emelie när vi var på väg hem:


Idag har vi inte gjort så mycket...
Imorgon ska vi till bvc för att väga och mäta! Ska bli spännande! :)

Återkommer imorgon med bilder från gårdagen.

Ciao!


Bloggtips!

Tipsar om Sannas och Christians blogg!
Där kan ni läsa om deras liv tillsammans och deras passion för träning och till varandra :)

www.chrillesanna.blogg.se


Klass!

Jag och Tobbe satt och kollade på film igår kväll. Filmen heter Klass, handlar om en kille som blir mobbad i skolan och det hela slutar med att han och en kille till skjuter de som mobbar honom.

Filmen var riktigt bra förrutom att man (jag iaf) satt och blev riktigt j-vla förbannad!
Jag vet inte om man får känna så, men när han sköt de som var elaka mot honom så kände jag bara en stor tillfredsställelse. Jätte hemskt att känna så kanske, men jag kunde inte hjälpa det!

Denna filmen borde visas i alla skolor!
Se den!


Emelie i sin stol!

Lena hade köpt en jätte fin barnstol till Emelie plus två tallrikar och en mugg :)



Till dig Lena!

Jag hittade en blogg som är perfekt för dig Lena! Klicka HÄR så kommer du till den!!!! Hon har samma fina inredningsstil som du har :) Dessutom har tjejen som har bloggen länkat till en massa andra bloggar som du säkert kan få en massa inredningstips ifrån! :)

Självklart får ju alla andra som läser här klicka på länken också, men jag tänkte speciellt på Lena när jag hittade den. Lena (Tobbes mamma alltså) har så fint hemma hos sig! Varje gång man kommer dit så är det något nytt spännande som har hänt i inredningsväg! :)

Jag ska ta lite bilder på det nästa gång vi är där så ska ni få se hur duktig hon är!!!!


Helgen som varit!

I fredgas, ja vad gjorde vi då??? Mitt minne har blivit SÅ dåligt sen efter jag fick Emelie. Det var dåligt innan, men nu är det ännu värre!!! Blir nästan rädd för mig själv ibland när jag inte kommer ihåg saker jag gjorde för bara en dag sedan...

Igår var vi iaf till Säffle en sväng över dagen. Det var fullt hus där med Tobbes äldsta bror och hans två barn och deras hund Sally.
Tobbes föräldrar har ju skaffat en liten katt också som var hur söt och go som helst!

Vi fick tvårätters middag och jordgubbar och glass till efterrätt.
En sak måste jag ju säga, att Tobbes mamma lagar underbart god mat!!!! Hon skulle kunna tjäna pengar på sin matlagning! :)

Idag har jag varit nere i Gräfsnäs en sväng med pappa. Det var Hjulets dag där med en massa gammla bilar och mopeder.
Dessutom träffade vi Jessica en liten sväng också! Det var skoj!!!! :D


Här kommer lite bilder:



SALLY


BONDIS









Inte en enda dag!

Jag tänker inte låta det gå en enda dag utan att Emelie ska få veta hur mycket jag älskar henne!!!!






Det finns inga ord...

Det här klippet har fått mig att gråta i två dagar. Jag kan inte sluta tänka på det!
Igår kväll när Emelie somnat för natten och Tobbe hade gått och lagt sig, så satt jag själv framför tv:n. Jag bara grät och grät och grät! Jag kunde inte sluta!
Klippet hanldar om en liten tjej (en liten bebis, inte ens sex månader gammal) som blev misshandlad och sexuellt utnyttjad av sina föräldrar och sin farbror.
Jag varnar för att klippet är otroligt jobbigt att se på och de har med bilder från obduktionen.
När man ser sånt här annars eller hör talas om det, så tänker man på det och man mår dåligt, men dagen efter har man i stort sett glömt det. Men det här klippet kan jag bara inte sluta att tänka på. Kanske för att man fick se bilder på hur otroligt blåslagen och sargad hennes lilla kropp var.

En liten bebis föds till denna värld och de två personer som ska älska henne mer än någonting annat och få henne att känna sig trygg, är istället två personer från helvetet!
 Hon föds till denna värld och får aldrig känna värmen eller kärleken från NÅN!
Hon föds till dena värld och det enda hon får veta om den är att det är en otroligt ond plats!

Det gör SÅÅÅ ont i mig att hon aldrig fick känna kärlek!!!
De kunde ju inte ha misshandlat henne dygnet runt, så jag ser bilder framför mig hur hon låg där, ensam, övergiven och hjälplös med smärtor som säkert inte ens går att beskriva!

Den ena bilden från obduktionen retuscherade dem, så inga blåmärken eller bitmärken syns. Det ser ut som att hon sover. Hon ser så fridfull ut och det är kanske för att hon nu slipper alla de plågor som hon blev utsatt för hela hennes korta liv.

Igår!

Igår skulle jag och Emelie ha bjudit Camilla och Irma på fika vid 12, men strax efter 12 ringde Camilla och sa att de inte kunde komma. Lilla Irma gallskrek i bakgrunden. De hade precis kommit från bvc och läkaren hade sagt att Irma kanske är allergisk mot tvättmedlet eller mjölk. Så vi ställde in fikat. När vi lagt på kom jag på mig själv att jag kunde ju ha erbjudit mig att hjälpa Camilla eftersom hon sagt att det var lite jobbigt för hon var ensam med Irma hela dagen och hon var tvungen att gå till apoteket, så jag skickade iväg ett sms och sa att jag gärna ställde upp som barnvakt om hon ville gå till apoteket (utan en ledsen Irma) och hämta ut alla salvor som hon skulle ha.
Camilla tog glatt emot min hjälp, så jag och Emelie gick dit och satte oss med Irma som låg på en filt på golvet alldeles rödflammig på hela kroppen. Stackars lilla tösen! Men hon var så glad och låg och skrattade åt både mig och Emelie under hela tiden Camilla var iväg.

När Camilla kom tillbaka hade hon varit inne på ICA och köpt lite kakor och fruktsoda. Jag hade tagit med mig muffinsarna jag hade bakat tidigare på morgonen som jag skulle ha bjudit henne på, så vi fick fikat iaf :)
Emelie somnade och sov en stund medans Lill-Irma var lite ledsen och det kan man ju förstå att hon var.

Vi fick iaf tagit några bilder på töserna och den bilden när de håller varandra i händerna är INTE arrangerad! De vftade omkring med armarna och lyckades fånga varandras händer och då var det tur att man var så snabb med kameran! :)




Lilla Izza ville också vara med! :)


Hålla handen!

RSS 2.0