Graviditetsv.39

Ja, då var det bara en vecka kvar nu då! Men det gööör ju inget om du lill* bebis vill titta ut nu! :)
Har SÅ svårt att sova på nätterna! Ligger jag på höger sida blir det vilda protester i form av hårda sparkar eftersom bebisen ligger med sina små fötter där. Lägger jag mig på vänster sida, så putar den ut rumpan så mycket den kan för då klämmer jag väl den där. Så det enda jag kan göra som duger är att ligga på rygg och det gillar inte JAG! :)
Men vad ska man göra??? :)

Har bakat småkakor idag (till Tobbes förtjusning!). Det blev korintkakor och klickkakor.
Svägerskan ringde, så jag satt och pratade med henne en stund.
Imorgon kommer de från Nossebro VVS (ÄNTLIGEN) och ska fixa våra element i barnrummet och i vardagsrummet.
På fredag kommer sotaren och ska kolla ventilationen.
På lördag ska Tobbe och jag på bio och se Valkyrie.
På söndag är vi bjudna på middag hos syrran och hennes sambo.

Vaddå ta det lugnt??? :) Men tiden går fort iaf!

Magen idag:


Detta händer i v.39:

Du är nu gravid i vecka 39. Bebisen är omkring 50-51cm lång och väger 3.5-3.8 kg. De flesta bebisar ökar fortfarande i vikt men en del magrar faktiskt vid den här perioden. Det börjar bli trångt i livmodern nu och då bebisen snurrar och vrider sig där inne så kan det hända att navelsträngen lägger sig kring halsen. Omkring 20% av alla bebisar föds med navelsträngen omkring halsen, vilket kan påverka bebisens hjärtljud mot slutet av förlossningen. I de flesta fall innebär det inget hot mot bebisens hälsa och barnmorskan för helt enkelt navelsträngen över barnets huvud i samband med födseln.


Fullgången bebis v 39


Ett kort...

Hittade ett kort som jag och Tobbe fick när vi flyttade ihop i min lilla etta här i Sollebrunn. Vi hade varit i Säffle och när vi kom hem, så låg det ett jätte fint kort på bordet i köket som var från min bror och hans fru.
Så här såg det ut:


Lotta gör de här korten själv och hon är hur duktig som helst!!!!

Så här stod det inuti kortet:

Så står ni nu där och har beslutat er, ni skall dela allt, idag, imorgon och om allt vill sig väl i evighet.
Det är ett stort beslut och idag betyder det inte att man nödvändigtvis gifter sig, att vara sambo är en precis lika stor utmaning.

Vi vill önska er lycka till, fast egentligen handlar det inte om tur utan om skicklighet.
För även om man älskar varandra över allt annat på jorden så är man två individer. Två viljor och två kunskapskällor. Man är två som i mångt och mycket fungerar som ett, men det kommer alltid att finnas skillnader. Lär er att acceptera den andres egenheter, det finns oftast inget rätt eller fel sätt att göra något på. Lär av varandra och gör saker tillsammans. Det kommer kanske en tid när ni två blir tre, fyra, fem eller rent av sex och då blir det liten om ingen tid för att bara vara två.
Passa på och njut av allt ni kan göra tillsammans nu. För om man har den grunden att bygga på så står man stadigare den dagen då tvåsamheten tar slut och blir "flersamhet".

Låt varje dag bli betydelsefull, låt varje vecka bjuda på en överraskning, låt varje månad bli värd att fira och låt varje år bli minnesvärt. Vi minns vårt liv tillsammans genom allt vi gjort, genom små äventyr vi delat och genom vad vi skapat varje år.
Skriv en lista, kom-i-ihåg, för minnet sviker gärna när livet känns tufft. Det tråkiga minns man, men det glädjefyllda glöms.

Vi lämnar er med ett otroligt tänkvärt film citat. För att om allt fungerar i er tvåsamhet, så är det faktiskt så att ni båda har fått er sista första kyss!
("And that my friends, will be your last first kiss")
Sagt av Will Smith i filmen Hitch.

Sköt om varandra!
Lotta & Jerry

Bm- besök!

Har varit hos barnmorskan idag igen. Har gått ner två kg sen förra veckan och växt en cm till över magen :)
Hon klämde runt på magen idag också och nu har ÄNTLIGEN lill*n fixerat sig! Ett steg närmare förlossningen! Vill att det ska komma igång snart och jag önskar SÅÅÅ att jag inte behöver gå över tiden!

Efter bm-besöket så cyklade jag hem till mamma och fick pytt- i- panna med gurka, rödbetor och sparris! Det var gott!

Nu kom Tobbe hem, så nu ska jag laga lite mat här hemma :)

Ciao!

Till bebisens mor- och farföräldrar!

Fick ett mejl från libero idag som var mer riktat till bebisens mor- och farföräldrar. Tyckte dock att det var ett väldigt bra mejl så jag tar med det här :)

Hela familjens mittpunkt
Förhoppningsvis har ni redan märkt hur era föräldrar glatt engagerar sig i er familjebildning. När ni väntar barn får ni dela glädjen med alla era nära och kära. Mor- och farföräldrar är både stolta och lyckliga över att få barnbarn. Som gravid har du säkert varit hela släktens mittpunkt under de senaste månaderna. Din mage har förmodligen varit det vanligaste samtalsämnet vid middagar och kalas. Kanske tycker du att det har varit riktigt roligt - eller så har det ibland blivit lite påfrestande med all uppmärksamhet, men fokus kommer snart att flyttas... ...när du har fött kommer allt i stället att handla om barnet. Det är inte säkert att ni kommer att märka det, eftersom ni själva helt naturligt kommer att sitta med barnet i famnen och drömmande betrakta det lilla miraklet. Det kan ibland också nästan vara jobbigt att möta era föräldrars enorma förtjusning. Deras varma känslor för det nya lilla barnbarnet kan vara ganska överväldigande. 

Var er själva
Det är viktigt att tänka på att ni mycket väl kan ha en helt annan syn på vad det innebär att vara förälder, än era föräldrar. Mycket har ju förändrats sedan ni föddes. Ni har säkert fått ny information och helt andra råd av läkare och barnmorskor än vad era föräldrar fick när ni var små. Det är viktigt att ni förklarar på ett bra sätt för era föräldrar att det är ni som bestämmer över ert barn. Om era föräldrar vill hjälpa till är det ni som ska bestämma vilken typ av hjälp ni behöver.


Tycker som sagt att det var ett bra mejl.
Men nu är det ju så att Tobbes föräldrar har två barnbarn sen tidigare och mina föräldrar har 6 barnbarn sen tidigare, så de vet vad det handlar om och jag är övertygad om att de kommer klara av denna lilla krabat lika galant som de andra barnbarnen! :)

Lite till som har hänt :)

Tack för alla era gissningar i det förra inlägget! Det står nästan lika mellan vad ni tror det ska bli för kön. Vilket datum det blir vaierar, men jag tycker Mariannes tanke är häftig, för det har jag inte alls tänkt på själv, att bebisen faktiskt KAN komma på Alla hjärtans dag! Kan man få en bättre Alla hjärtans dag present??? :)

Fredric (Tobbes bror) ringde igår och frågade om det blir något pris till den som gissar rätt :) Det vet man aldrig! Men jag lovar dig Fredric, om det blir en pojk som kommer på det datumet du har gissat på, så berättar vi det för dig FÖRST! :)

Ja, vad har hänt här annars?
Var i stan igår med Camilla och gissa vad vi gjorde??? Åt thai-buffè som vanligt! :) Dock fick vi gå/vanka fram och tillbaka till restaurangen två ggr innan vi fick ett bord. Den buffèn är populär vill jag lova!


I helgen har vi ingenting planerat förrutom att ta en sväng till Överby imorgon och käka på Max. Känns som att mycket av mitt liv kretsar kring mat just nu :)

Vi hade planerat ett rastaurangbesök med Liza och Björn ikväll...



Vi fyra har inte gjort nånting tillsammans på JÄTTE LÄNGE, så nu när datumet passade alla så tänkte vi passa på att äta på en italiensk restaurang i Alingsås. Jag ringde dit i måndags och skulle boka bord, tror ni inte att restaurangen var abbonnerad då hela kvällen??? SÅÅÅÅ typiskt!!!! Men men, det får la bli en annan gång då....

Känns ganska skönt annars att helgen blir lugn och nästa också (förhoppningsvis). Känner att jag behöver det nu. Bara få vara och umgås med Tobbe i våran tvåsamhet innan vi blir tre :)

Har haft sammandragningar inatt och en bit in på morgonen och då tänker man ju självklart: Är det dags nu???
Men så går de över och då blir man lite besviken... Längtar ju så mycket efter den lill* nu så jag vet inte vad!
Men jag kan fortfarande inte se framför mig hur de lägger våran lilla nyfödda bebis på bröstet och vi får se vad det är för en liten person som legat därinne i magen i nio månader. Sparkat och haft sig så att det ibland har gjort riktigt ont, vart med och ramlat av en cykel, vart med och ramlat ner från en stol och som skrämde oss rejält på nyårsafton.
 Det känns helt overkligt! Att JAG ska bli mamma och ta ansvar för ett nytt litet liv! Men som tur är har jag ju min klippa Tobbe som kommer bli en underbar pappa!


Gissa lite! :)

Tänkte att ni som läser här kan få gissa vilket datum bebisen kommer och vilket kön det blir så:
GISSA PÅ!!!! :)


Helgen + lite till :)

I lördags kom Lena o Jan på besök. De skulle få sin julklapp som var en middag på Musses i Alingsås.


Detta är Musses Special som vi beställde:
Lammracks, kycklinglårfilé, köfte, bulgur, ris, sallad, ajvar, tzatsiki & bröd


Vi hade jätte trevligt och maten var, som vanligt, super god! Tyvärr orkar jag ju inte äta så mycket så Tobbe fick äta min halva portion också :)

På vägen hem såg vi det omtalade blå skenet på himmlen. Vi trodde det var åska, men det visade sig att det antagligen var en ljusstark meteor eller meteorit. Det var häftigt att ha fått se iaf.

Lena hade stickat en jätte fin kofta och en liten mössa! Hur gulligt som helst! :)



Idag har jag varit hos barnmorskan.
Fick mina papper utskrivna idag på alla besök jag varit på.

Har från den 7/7-08 (inskrivningen) gått upp från 60 kg till idag den 19/1-09, 75 kg.

Måttet över magen var den 21/10- 24cm, 11/11- 27 cm, 1/12- 29cm, 22/12- 32cm, 9/1- 33cm och idag 19/1- 34cm

Fosterljuden var den 23/9- 152, 21/10- 144, 11/11- 150, 1/12- 158, 22/12- 158, 9/1- 144 och idag 19/1- 148

Idag klämde hon runt på magen igen och nu kände hon fötterna och rumpan väldigt tydligt!
H*n ligger långt ner med huvudet, men är fortfarande ruckbart så h*n har inte fixerat sig än.

Ja, på onsdag är det bara två veckor kvar!!!



Detta händer i v.38:


Bebisen:

Nu är bebisen ungefär 50 cm från topp till tå och väger omkring 3.1 kilo. Den växer fortfarande även om den egentligen redan är redo att födas.


De senaste veckorna har bebisen samlat på sig avfall i mage och tarmar. Detta avfall kallas för beck och är grön-svart, och består av hudceller, lanugohår och annat material som bebisen svalt. Detta är den första avföring som bebisen kommer ge ifrån sig efter förlossningen. Ibland händer det att bebisen släpper becket ifrån sig redan i magen och kommer då ut delvis täckta av grön-svarta restprodukter. Särskilda åtgärder vidtas av vårdpersonalen om detta skulle vara fallet.


Om det är en pojke så skall hans testiklar vandrat ned i pungen vid det här laget och när den föds skall båda vara på plats. Hos omkring 1% av alla pojkar som föds har ännu inte testiklarna vandrat ner. Eftersom detta kan orsaka infertilitet och öka risken för testikelcancer så undersöker barnmorskan pojken efter förlossningen.


Bebisens huvud är mjukt och formbart på grund av de s.k. fontanellerna som kan liknas vid rörliga plattor, ännu inte sammanvuxna. Dessa är till för att huvudet skall kunna deformeras något för att enklare kunna passera ut genom födslokanalen. Detta är normal och inte farligt för bebisen, men kan göra att huvudet ser lite underligt ut direkt efter förlossningen, men återgår snart till normal form.

Ögonen saknar ännu tårkanaler, vilka utvecklas först några veckor efter förlossningen.


Du:

Innan dina förlossningsvärkar börjar kan det hända att du upplever förvärkar, vilka inte skall förväxlas med Braxton-Hicks. Dessa förvärkar hjälper till att utvidga livmoderhalsen och förbereder vattenavgången. De kan försvinna om du ställer dig upp och går omkring en smula. Övre delen av din livmoder är nu 16.5 - 18 cm ovanför naveln.

Du kanske känner dig stor, tung och otymplig, men håll ut. Målet är inte långt borta.

Bebisen kan födas vilken dag som helst nu. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum.



 


Per Morberg!!!

Ni missar väl för guds skull inte säsongspremiären av Vad blir det för mat, med Per Morberg ikväll!!!!
Mellan klockan 21:00- 21:30 är det helig tid för mig, så stör mig INTE ;)

 

En mysig fikastund!

Imorses kom min svägerska (Lotta) med två av barnen förbi på lite fika. De hade med sig två väskor fulla med bebiskläder, ett skötbord, en babysitter och en bilbarnstol!
Lotta berättade att Moa sagt att hon tyckte det var COOLT att jag och Tobbe skulle ha en bebis! :) Hon e så charmig den ungen!
När hon såg mig när jag öppnade dörren så sa hon: Jag vet att du ska ha en bebis faktiskt, å så pekade hon på magen :) Hon tror att det blir en tjej :)





Svägerskan och min bror hade också suttit och skrvit ihop en lapp med en massa bra tips inför förlossningen som jag tänkte jag kunde ta med här, så kanske nån annan också kan få nytta av den :)


Jennie & Tobbe,

Vi som gjort detta 5 gånger och är "nästan proffs" har ett par tips att ge:

*Ta med dricka, juice & frukt. Om ni hinner, bre ett par mackor till Tobbe. Kiosken är ofta stängd och hutlöst dyr.

*Köp en tidning, lös korsord

*Våga fråga personalen- Ring på klockan

*Man får byta barnmorska

*Försök undvika elever, det finns bra men mycket tar onödigt lång tid och allt görs två gånger

*Tro på er själva och er instinkt. Man kan prova deras förslag men känns det fel är det fel- Ni har makt att styra!

*Stå och gå mycket

*Tobbe kom-i-håg att du får föra Jennies talan! Du känner henne bäst och när hon inte orkar får du ta vid!


Tyckte detta var en väldigt bra lista och det känns så bra att kunna prata med dem om hur allt är på förlossningen eftersom de som sagt, varit med om det 5 gånger :)
Dessutom har vi kunnat prata med dem om allt som har med försäkringskassan att göra. För det är en enda stor djungel!

Tack Jerry och Lotta för alla bra tips och råd!
Tack för alla bebiskläder och allt annat vi har fått!
Tack för att ni finns om det är något vi undrar över angående allt som har med detta nya livet att göra! :)


Jessica besök!!!

Igår kom min äldsta brorsdotter, Jessica, på besök! Hon bor i Tidaholm med sin mamma och det var 4 år sedan sist jag träffade henne! Hon har hunnit bli 17 år!
Jag och min syster åkte till Alingsås igår för att möta henne vid tåget. När tåget kom så undrade vi var Jessica var, vi kände inte igen henne. Hon har blivit så vuxen! Tyckte inte det var längesen hon var en liten bebis som tultade omkring :)
Vi tog en sväng på stan och sen gick vi och fikade.

Vi åkte hem till mig sen och gjorde snickerskakor, eller rättare sagt, min SYSTER gjorde kakorna :) 
De blev väldigt goda!


Jag hittade ett videoband som pappa filmat från när jag och syrran var yngre. Vi kollade igenom den och skrattade tills tårarna sprutade! Har kommit fram till att jag inte hade en normal samtalston när jag var liten och att det var synd om våran pappa som försökte jobba i trädgården när vi vimsade omkring och bara störde :)
Det var ett himmla tjatande på mig som t.ex: Pappa, pappa, pappa, ser du mig nu pappa??? Filmar du mig nu pappa??!! PAAAAAPPPPAAA!!!!!

Jag ska försöka göra ett litet ihopklipp nån dag och lägga upp här, så får ni se hur pinsamma vi var :)

Jessicas kommentar var: Jag skulle så gärna viljat vara syster med er när ni var små, ni verkade ha det så kul tillsammans! :)

Och visst är jag glad att jag hade min syster och växa upp med :)


På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa en sväng och käkade varma smörgåsar. Vi kollade på mer hemmafilmer som pappa filmat när Jessica var liten. Självklart var ju jag och syrran med på de banden också och löjlade oss, mamma satt och grät av skratt i soffan :)
Vi kollade på en massa kort och hade det väldigt mysigt!

Jessica sov hemma hos Tobbe och mig, så vi låg i varsin soffa på kvällen och kollade på film.
Idag lagade Tobbe middag åt oss, det var jätte gott!!!!
Har precis kommit hem från Alingsås nu, har lämnat av Jessica vid tåget... Känns tomt och tråkigt här nu :( Saknar henne jätte mycket redan, men nu ska det ta mig fasen inte ta 4 ÅR innan vi ses igen!!!!!









Graviditetsv.36

Nu är det inte långt kvar!
Idag håller jag på att tvätta alla bebiskläder för jag tänkte packa en BB-väska senare idag. Man vet aldrig när det kan vara dags att åka in :)

Magen idag:




Bebisen

Din bebis är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.


Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger på sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.


Du

Övre delen av din livmoder är nu ännu lite längre upp och befinner sig c:a 14 cm ovanför naveln. Livmodern har vuxit en hel del de senaste veckorna allteftersom bebisen lagt på sig vikt. Du har antagligen gått upp omkring 13-14 kg fram till nu och du kommer inte att gå upp särskilt mycket mer.
Eftersom din livmoder trycker på organen i bukhålan och upp mot bröstkorgen så kan det ibland kännas obehagligt och svårt att andas. Du kan också känna smärta när din bebis sparkar på intilliggande organ.

Lyckligtvis så kommer bebisen att sjunka ned och fixeras i ditt bäcken under de kommande veckorna, och då kommer mycket av obehaget och andningsbesvären att avta.

Vanligtvis träffar man sin barnmorska/läkare varje vecka från och med nu, för att kunna följa slutstadiet av graviditeten och hur förlossningen närmar sig.

Det är också hög tid att fundera på förlossningen och prata om olika alternativ, så som smärtstillande medel och hur du vill föda.


Ingen mer rökning!

Efter att ha varit storrökare i 47 år, så har min mamma bestämt sig för att sluta röka!

Hon tog sin sista ciggarett på nyårsdagen! Jag är jätte stolt över henne för det går hur bra som helst! Men det är tur att det finns nikotinplåster till hjälp :)
Tänk att du, lilla bebis i magen, redan nu kan uträtta sådana här underverk! :)


Jag hejjar på dig mamma! Du kommer klara av det här!!!!!


Korvgrillning och tjejmiddag!

Nu har jag inte skrivit på ett tag och jag kan väl inte säga att det har hänt så mycket heller direkt... Går ju bara hemma nu och det blir mest att jag ligger och vilar. Får ju passa på nu för sen blir det nog inte mycket av den varan... :)

Förra veckan tjatade jag på Tobbe i flera dagar att vi skulle ge oss ut och grilla korv, men Tobbe tyckte det var alldeles för kallt men efter flera dagars tjat så gav han till slut med sig, så vi åkte till ICA och handlade det vi skulle ha. Naturligtvis hade de inte korvbröd så vi fick ta potatissallad istället. Vi åkte in till Shellmacken och kollade efter korvbröd där, men de hade heller inga och då kom ju jag på att vi hade glömt och köpa det viktigaste av allt!!!! KORVEN! Så jag fick gå in på ICA igen! :)
Tillslut kom vi iaf till Gräfsnäs och efter 10 min ville jag åka hem. Det var för kallt. :) Då blev Tobbe liiiite grinig på mig tror jag och det kan jag ju förstå eftersom jag hade tjatat om detta så länge. Men det var mysigt iaf fast som sagt, alldeles för kallt!




TJEJMIDDAG!!!!!

I måndags kväll var jag på tjejmiddag inne i Alingsås. Vi käkade på en restaurang som heter delideli, hur god mat som helst!



Vi hade jätte trevligt! De andra tjejerna drack vin och öl, jag fick hålla mig till cocacola och vatten. Men guud, så sugen jag blev på rödvin!!! Det hade passat perfekt till den maten, men det får jag ta igen nästa gång :)
Här kommer iaf lite bilder som jag ärligt snott från Sanna! :)

Hanna, Hanna, Sanna


Sofia, jag, Milla




Efterrätten! Sanna fick glass i ananas vi andra tog glass i kokosnötsskal!


Hela det härliga tjejgänget!!!!


Jag, Marianne och Maria!

Send your own ElfYourself eCards

Nyårsdagen!

Igår (nyårsafton) så var jag igång större delen av dagen med att förbereda mat och städa och greja. Självklart hjälpte Tobbe till! :) Eftersom gästerna inte skulle komma förrens 19.00, så hann vi t.o.m. se en skräckfilm :)
Men timmarna gick fort och gästerna kom. Vi hade tänt mashaller och ljuslyktor utanför, det var så fint så!
Maten blev uppskattad! Tog inte mer än två bilder tyvärr så här kommer dem:

Förrätten, Toast Skagen:


Mamma hade köpt lotter till oss allihop och vi kom överens om att om någon vann över 1000 kr så skulle vi dela på pengarna, men tyvärr var det ingen som vann  nånting alls :(

Efterrätten, Chokladmousse med en mozartkul :)


Ja, det var de bilderna jag tog. Finns en anledning till det... Jag hade inte känt bebisen röra på sig sen kvällen innan nyår. Så på nyårsafton när klockan var runt 21.45 så ringde jag in till förlossningen på NÄL och förklarade läget. De gav mig tipset att dricka ett glas med iskallt vatten och sen puffa runt på magen och sen ringa tillbaka. Jag drack två glas isvatten och puffade runt så mycket jag kunde, men ingenting hände. (Jag hade försökt få liv i bebisen hela dagen, men ingen puff tillbaka)...
Jag ringde tillbaka till förlossningen och de tyckte att jag skulle komma in. Så när klockan var 22.30 så fick jag och Tobbe bege oss in till Trollhättan. När vi kom dit visades vi in till ett undersökningsrum av en jätte trevlig barnmorska! Jag fick lägga mig ner på en brits och barnmorskan satte ett bälte runt mig så hon kunde fästa två CTG-elektroder. Elektroderna är kopplade till en apparat, en mäter bebisens hjärtverksamhet och en registrerar livmoderns sammandragningar. Man kunde även se utslag när bebisen rörde på sig. Så fort hon fått på elektroderna så kunde man höra barnet hicka och hjärtljuden :) Det var en lättnad kan jag säga!
Det var spännande och se kurvan för livmoderns sammandragningar, för då kunde man verkligen se att den "övar" sig inför förlossningen. Jag kände inte alla sammandragningar, men en del. 
Bm sa att hon hade koll på kurvan från sitt rum så hon lämnade mig och Tobbe själva ett tag. Vi låg och kollade på bildskärmen hela tiden och man såg utslag på att bebisen rörde sig, men jag kände det inte. Sen plötsligt började bebisens hjärtljud att sjunka drastiskt, då kom bm in och sa att hon inte kunde förklara varför de gjorde det, men det kunde vara för att jag låg raklång ner, så jag fick sätta mig upp och då rättade hjärtljuden till sig.
När klockan blev 00.00 så satt jag och Tobbe ensamma på ett rum på förlossningen inne på Näl och hörde våran bebis hjärta slå :)
Vid 00.30 kom en läkare in och pratade med oss. Hon gjorde ett ultraljud och sa att allt såg bra ut och att det fanns tillräckligt med fostervatten. De frågade om vi ville stanna kvar över natten så de kunde köra en ny ctg-kurva på morgonen, men det kände vi inte alls för, så läkaren tog en extra titt på kurvan och tyckte det var ok att vi åkte hem.
Så strax efter 01.00 inatt var vi hemma. Då var jag trött, men oj vad gott jag har sovit inatt! Bara känslan av att allt är som det ska är hur skön som helst! Och idag har jag känt små "kittlingar"  från bebisen :)

Det var våran nyårsafton det och den lär vi aldrig glömma! :)

RSS 2.0