Smått o gott!

Jahopp! Tiden bara rinner iväg och tid för att blogga blir det inte så mycket av tyvärr... Men just nu ligger Emelie ute i det härliga vårvädret och sover i sin barnvagn, så då får jag passa på! =)

Hon sover så gott på nätterna nu! Hon somnar vid 22:30 och sover till 06:30. Vi matar henne ordentligt på kvällen och då går det jätte bra, för antagligen är hon såpass mätt att hon inte behöver vakna och äta mitt i natten längre :)
Jag försöker göra skillnad på natt och dag för henne. På dagarna när hon ska sova, så har jag tv:n eller radion på så att det ska vara en massa ljud runtomkring henne, eller så slamrar jag med disken.
På kvällen går jag in i vårat sovrum och har bara en lampa med svagt sken tänd. Jag matar henne och sen myser vi lite sen släcker jag lampan så det blir kolsvart och Tobbe får sänka tv:n så det blir tyst. Sen somnar hon så gott så!


FÖÄLDRATRÄFF
Vi hade en liten föräldraträff här hemma hos oss i tisdags! Det var Lee, Jocke och deras lille Simon och Camilla o Thomas med deras lilla Irma. Vi satt här och tjöta och fikade. De kom vid 14:30 och stannade tills 20:00 på kvällen, så man kan nog säga att vi hade riktigt trevligt! Det var väldigt skönt att få prata av sig och bara prata bebis och förlossningar :) Papporna var med en stund, sen gick de in i tv-rummet och spela x-box :)







PÅSKAFTON

Så var det ju påskafton igår. Vi satte ett litet huckle på Emelie så hon blev en liten påskkärring:






Sen begav vi oss hem till mamma o pappa för påskmiddag!


Efterrätten:


                                         Mitt bidrag till buffèn var en skaldjurspaj med spenat och en sillröra:
 
 Tog tyvärr inga egna bilder, så jag fick sno dem från hemsidan där jag hittade recepten!

Kvällen var trevlig, men Emelie var övertrött och VILLE INTE sova vilket resulterade i en massa skrik.... Vi fick traskat hem vid 21:00- tiden och det var så härligt ute då! Plus att vi fick se en väldans massa fyrverkerier!

När vi kom hem satte jag mig sovrummet och matade Emelie, sen somnade hon på fem röda och sov gott hela natten!

Idag har vi bara slappat och det ska vi nog fortsätta med nu :)

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0