Minisemester!

I torsdags åkte vi till Karlstad för att hälsa på Tobbes bror med familj. Vårat första stopp på vägen gjorde vi i Mariestad. Jätte mysig stad! Gick ner till hamnen och åt lite glass. Hittade även den här fina kyrkan:






Kyrkan var stor och minsta lilla ljud ekade väldigt högt! Lilla Emelie fick ju naturligtvis hicka här inne... Ni skulle hört vad det lät! Jag var tvungen att gå ut med henne, kunde inte hålla mig för skratt :) Hon kan bli ganska arg när hon får hicka, så jag bara väntade på att hon skulle börja gallskrika därinne. Hade hon gjort det, så hade vi blivit döva allihop! :)

Nästa stopp gjorde vi i Sjötorp. Ett mysigt litet ställe. Stannade vid slussarna och kikade lite sen åkte vi vidare.


Det tredje och sista stoppet på vägen gjorde vi i Filipstad. Vi åt buffè på en thairestaurang. Väldigt god mat!
Sen visade Tobbe mig vart han gjorde lumpen. Tog tyvärr inga bilder där..

När vi kom till Karlstad så vräkte regnet ner och det blåste nästan storm! Det är så tråkigt när det blir sånt väder för man kan ju inte göra nånting.
Vi satt inne hela kvällen och spelade lite spel och tjötade.
Emelie fick sova sin första natt i sin nya resesäng. Hon sov lite oroligt hela natten, men det kanske inte var så konstigt med ny miljö och ny säng.

På lördagen åkte Tobbe och hans bröder och köpte paintballgrejer som de ska ha i stugan i Årjäng. Jag, Helena och barnen tänkte ta oss en tur till IKEA. Vädret var fortfarande jör jäkligt, så det var fullt med bilar. Vi insåg ganska snabbt att vi skulle bli pisseblöta innan vi kommit till ingången, så vi vände och Helena visade mig universitetet istället :)

Sen var det tänkt att vi skulle åka hem, men vi stannade en natt i Säffle på vägen hem. Gissa om Emelies farmor och farfar blev glada då??? :)
Vi hivade in alla våra grejer och lämnade över Emelie till Lena och Jan, sen cyklade jag och Tobbe ner till stan och åt middag på Harrys. God mat, STORA portioner och dessutom så åt vi 2 för 1. Vi betalade 163 kr för två varmrätter och två glas cola. Billigt, eller hur?! :)

Efter middagen blev det lite fika hos Tobbes mormor (Margit). Vi satt på hennes balkong och kollade på båtar. Hon har underbar utsikt över älven som rinner genom Säffle. Skulle ju ha tagit en bild, men glömde det...
Sen kom Lena och Jan dit med Emelie, så Margit fick hälsat på henne också.

Senare på kvällen tog jag och Tobbe en tur ut till Duse camping och gick en liten promenad. När vi kom tillbaka, så hade Lena nattat Emelie. Hon sov så gott så hela natten! :)

Här är lite bilder på hur Lena och Jan bor:






Igår åkte vi hem och idag har vi inte gjort nåt alls. Eller jo, jag har varit ute och powerwalkat en timme! Känns riktigt bra! :)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Farmor till Emelie

Det var allt tur att ni gjorde ett stopp hos farmor och farfar,så man får träffa er och lilla Emelie hon är ju för go den lilla tjejen.Vad fina kort du har tagit Jennie!Det ser ju riktigt mysigt ut!!!!

Vi ses snart.Kramiz till er en x-tra till Emelie.

2009-08-02 @ 12:58:13
Postat av: Lisa

Mysigt med minisemester!

2009-08-03 @ 08:26:09
Postat av: Fredric

Hej!



Tur att det blev billigt för Tobias, med tanke på att han säkert ska köpa mer paintbollkulor.

2009-08-03 @ 18:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0