Sen sist...

Ja, vad har hänt sen sist???
I lördags åkte vi en sväng till Överby. Tobbe köpte en ny mobiltelefon.
Jag köpte färg till byrån som nu är ommålad från brun till antikvit. Den blev jätte fin!
Tobbe köpte sten som nu ligger ute i våran lilla rabatt. Nu ska vi bara hitta lite fina saker som vi kan ställa på stenen. Tobbe skulle åka bort till blomsterlandet efter jobbet, så får vi se vad han kommer hem med :)

Det har varit två åskoväder här nu två kvällar i rad!
I förrgår släckte vi alla lamporna och stängde av tv:n. Jag stod och kollade ut genom vardagsrumsfönstret när det kom en jätteblixt som var så stark så jag blev bländad i flera sekunder. Precis som när nån tänder och släcker en lampa jätte fort! Läskigt!
Emelie sov sig igenom alltihop :)

I söndags var vi på Irmas dop! Det var jätte fint! Prästen var höggravid, så det såg ut som att hon skulle föda när som helst! :)
Irma skrattade och var glad hela dagen! Så söt  så!
Camilla och Thomas såg ut som två väldigt stolta föräldrar till en väldigt söt liten prinsessa! :)
EN bild lyckades jag iaf ta. Tyvärr blev den lite suddig :(


Efteråt var det hemmagjord smörgåstårta i församlingshemmet. Den var hur god som helst! Efter det fick vi cheescake som Camilla hade gjort. Åh, herrejösses vad god den var!!!!! Jag har aldrig ätit så god cheescake!

Igår gick jag och Emelie en sväng till mamma. När vi kommer dit och mamma öppnar dörren, så doftar det pannkakor! Då hade mamma haft på känn att jag skulle komma, så hon hade ställt sig och stekt en massa pannkakor! Det var gott! :)

Idag regnar det... Hade tänkt ge mig ut och gå, men det får väl vänta då...

På fredag är det dags för Parkliden!!! Ska bli så skoj! Då kommer Tobbes föräldrar och är barnvakt :) Hoppas bara att Emelie är snäll hela natten annars fixar nog Lena och Jan det ändå :)

Hon sover iaf hela nätterna nu. Kan bli lite gnällig, men då är det bara att pallra sig upp och ge henne nappen, så somnar hon igen.
Hon har nu (till våran glädje) nästan helt slutat med att tjoa så  där högt och gällt! Nu har hon börjat säga: Ba ba ba ba ba ba ba, hela tiden istället :)
Väntar och längtar efter att hon ska säga: ma ma mam ma ma :)
Här kommer några bilder:





Kommentarer
Postat av: Camilla

Sötis Emelie!!

2009-08-11 @ 14:35:15
Postat av: Farmor till Emelie

Hej på dig lilla tjejen!Man blir bara så glad när man ser ditt goa leende!Har varit i Karlstad hela dagen med G-mormor, så när farmor kom hem var jag tvungen att se om din mamma har lagt ut nya bilder på dig,och det hade hon, det är lika kul varje gång att kolla bloggen,du är så duktig Jennie! Tack för att man kan följa Emelie och hennes framsteg.Många bamsekramar från farmor!!!!

2009-08-11 @ 22:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0