GOD JUL!!!!

Ett snabbt inlägg får det bli! Ville bara passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL!!!!

Emelie fick öppna julklapparna från farmor, farfar och g-mormor imorses. Hon var väl mest intresserad av snörena men... =) Hon fick iaf jätte fina saker, så det tackar och bockar vi för!!! =)

Förrut var vi en sväng till min bror och hans familj. Innan vi skulle åka dit tänkte vi tanka bilen. Vi kommer fram till tappen och den är Ur funktion. När Tobbe sen ska starta bilen, då puttrar den bara. Det är snustorrt i tanken! Så där står vi utan bensin vid en tapp som är Ur funktion. Som tur var så var det inte så långt hem, så Tobbe fick traska och hämta en dunk med bensin sen kunde vi åka till en anna tapp och tanka full tank =) Ett litet julaftons äventyr!

Hemma hos bror med familj fick vi god fika och Em fick knapra hemmagjorda pepparkakor =)
När vi kom hem öppnade vi julklapparna hon fått. Hon fick bl.a. en pulka, så den har vi redan varit ute och testat! Den funkade jätte bra och Em tyckte det var riktigt roligt! =) Så det får bli en tur imorgon också innan all snö smälter bort.

Nu ska vi se på Kalle Anka och sen blir det en sväng bort till mamma och pappa!

Ha nu en GOD JUL allihop!  Ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: Fredric

Bensinstopp! Orsaken till att det lyser en knapp i panelen när det är tio liter bensin kvar, är för att man ska hinna tanka innan det blir snustorrt....

God Jul på er med, syns te vecka!

2009-12-24 @ 15:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0