Gravid i v.41 nu då....

ÅHHH!!!!! JAG ORKAR INTE MER NU!!!!!!
Är så trött på det här så jag vet inte vad! Det e så förbannat tråkigt att bara gå här hemma och vänta och vänta. Inte kan jag ju åka in till stan heller IFALL det skulle sätta igång... Kan bara gå här hemma och hur kul är det?! Den enda ljuspunkten på dagen är när Tobbe kommer hem fån jobbet. Men sen går timmarna så fort, så då är det lags att lägga sig och sen åker han till jobbet igen :(

Nu har VVS-killen varit här iaf, så nu ÄNTLIGEN fungerar ALLA elementen i lägenheten!!!


V.41:

Du:

Är det jobbigt? Irriterande? Oroligt? Du är inte ensam. Detta är BF-datumets förbannelse! Man stirrar sig blind på ett datum och när det kommer och går kan allt kännas hopplöst... Men de flesta bebisar kommer innan vecka 42, så håll hoppet uppe! Snart får du hålla din bebis! Antagligen får du gå lite oftare till din barnmorska för att kolla blodtrycket och lyssna på hjärtljuden.
Du känner dig säkert både trött och otymplig. Försök att vila så mycket du kan, sov när du behöver, vare sig det är på natten eller på dagen. Huvudsaken är att du är så utvilad och avstressad du bara kan, det har du igen när förlossningen väl sätter igång.


Bebisen:
Bara växer och växer....och växer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0