Ett kort...

Hittade ett kort som jag och Tobbe fick när vi flyttade ihop i min lilla etta här i Sollebrunn. Vi hade varit i Säffle och när vi kom hem, så låg det ett jätte fint kort på bordet i köket som var från min bror och hans fru.
Så här såg det ut:


Lotta gör de här korten själv och hon är hur duktig som helst!!!!

Så här stod det inuti kortet:

Så står ni nu där och har beslutat er, ni skall dela allt, idag, imorgon och om allt vill sig väl i evighet.
Det är ett stort beslut och idag betyder det inte att man nödvändigtvis gifter sig, att vara sambo är en precis lika stor utmaning.

Vi vill önska er lycka till, fast egentligen handlar det inte om tur utan om skicklighet.
För även om man älskar varandra över allt annat på jorden så är man två individer. Två viljor och två kunskapskällor. Man är två som i mångt och mycket fungerar som ett, men det kommer alltid att finnas skillnader. Lär er att acceptera den andres egenheter, det finns oftast inget rätt eller fel sätt att göra något på. Lär av varandra och gör saker tillsammans. Det kommer kanske en tid när ni två blir tre, fyra, fem eller rent av sex och då blir det liten om ingen tid för att bara vara två.
Passa på och njut av allt ni kan göra tillsammans nu. För om man har den grunden att bygga på så står man stadigare den dagen då tvåsamheten tar slut och blir "flersamhet".

Låt varje dag bli betydelsefull, låt varje vecka bjuda på en överraskning, låt varje månad bli värd att fira och låt varje år bli minnesvärt. Vi minns vårt liv tillsammans genom allt vi gjort, genom små äventyr vi delat och genom vad vi skapat varje år.
Skriv en lista, kom-i-ihåg, för minnet sviker gärna när livet känns tufft. Det tråkiga minns man, men det glädjefyllda glöms.

Vi lämnar er med ett otroligt tänkvärt film citat. För att om allt fungerar i er tvåsamhet, så är det faktiskt så att ni båda har fått er sista första kyss!
("And that my friends, will be your last first kiss")
Sagt av Will Smith i filmen Hitch.

Sköt om varandra!
Lotta & Jerry

Kommentarer
Postat av: Farmor till er baby

Vilken underbar svägerska och bror du har Jennie!Många tänkvärda ord att ta med sig i livet.



Kramar från Farmor till er baby.

2009-01-27 @ 13:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0