Dålig uppdatering...

Förlåt för att jag varit lite dålig på att uppdatera här på bloggen...

Vad har hänt sen sist då???
I lördags åkte vi Anten-Gräfsnäs järnväg. Det var jätte mysigt! Det ligger så fina hus längs med vägen som har toppenläge alldeles intill sjön! I Anten stannade tåget en halvtimma, så vi passade på att fika lite på järnvägscafeèt som de har där. Emelie var jätte snäll under hela resan. På vägen tillbaka till Gräfsnäs igen somnade hon så gott i sin vagn.
Efter tågresan tog vi en liten promenad i parken och Tobbe köpte några lotter. Han gav en till mig och den var det vinst på! :) Vi valde en jätte söt kudde som Emelie kan ha.

I tisdags tog vi en tur in till Alingsås och kikade runt lite. Vi åkte ut till jordnära för att köpa grillgaller. Jag frågar en karl inne i affären om de har grillgaller och han bara stirrar på mig, ler och säger: Jag jobbar tyvärr inte här...
Fasen vad pinsamt det var! Jag trodde verkkligen att han jobbade där eftersom han hade kläder liknande de som de anställda där har.

Igår var jag, Tobbe, Camilla och Thomas på Liseberg! Vi körde 5-kamp (jag förlorade) och sen åkte vi upp för de läskiga rulltrapporna och kollade Pandavision (3D-film).
Sen blev det ju naturligtvis Carl-Einar Häckner varietè!!!! :) Tobbe och Thomas gick efter att de snygga lättklädda tjejerna hade uppträtt :) Camilla och jag satt kvar tills varitèn var slut och sen mötte vi upp killarna i spelhuset och där står Tobbe med en STOR tobleronekartong!!!! Så nu har vi hela kylskåpet fullt med choklad! :) Fast självklart delade han med sig till Camilla och Thomas och till mina föräldrar som var barnvakt åt Emelie hela kvällen.
Visst är det konstigt -Emelie kan vara ganska besvärlig på kvällarna här hemma, men när hon var hemma hos mamma och pappa hela kvällen igår hade hon varit som en solstråle!

Hon har ju vaknat på nätterna nu i snart 2 veckor och velat ha mat, så jag har funderat på om det kan vara en tillväxtperiod eftersom hon har sovit hela nätter förrut.  Idag ringde jag till bvc och frågade om en tillväxtperiod verkligen håller på i 2 veckor! Och det gör det ju tydligen inte. Bvc-tanten trodde bara att Emelie fått en dålig ovana att vakna mitt i natten och skrika efter mat, men hon ville att vi skulle komma in och väga henne idag för att se så att hon verkligen inte behöver mat på natten.
Är det så att hon går upp som hon ska i vikt och hon inte behöver mat på natten, så ska det bli väldigt roligt att börja vänja henne av vid den ovanan... Oj oj, det kommer bli kämpigt!

Idag ska vi ta en slappdag. På lördag åker vi till Uddevalla för att träffa Therese, Martin och lilla Noah! Ska bli jätte skoj!!!

Ha en bra dag allihop!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0