Igår, Idag, Imorgon

Igår var vi hos Camilla och Thomas och grillade. Det var hur gott som helst och vi hade väldans trevligt med sällskapsspel, kortspel och korttrix! :) Emelie ville inte riktigt somna... Hon sov kanske 20 minuter sen ville hon sitta uppe med oss. Strax innan 23 åkte vi hemåt och när vi kom hem fick Emelie lite välling och sen somnade hon.

Nu har det gått två hela nätter utan att hon har velat äta, men hon vaknar fortfarande till med kanske 2 timmars mellanrum och vill ha sin napp. Lite påfrestande är det ju och man är väldigt trött på morgonen, men när hon ger ifrån sig ett klingande skratt då smälter man med en gång :)

Idag åker vi till Uddevalla! Ska bli spännande och se om vi hittar hem till Theresè med familj :)

Imorgon ska jag, syrran, en kompis till henne och en kompis till mig till The Studio i göteborg. Där blir man sminkad och man blir stylad i håret. Man ska ha tre ombyten kläder med sig för de tar jätte fina modellkort sen! Ska bli jätte skoj! Jag har sett kort på andra som har varit där och det går knappt att känna igen dem! Tänka vad smink och lite styling kan göra! :)

Vi fick brev från Länsförsäkringar i fredags... Vi skaffade ju en graviditetsförsäkring hos dem som innebär att Emelie är försäkrad tills hon är 6 månader. Nu ville vi förlänga den försäkringen, så vi fick hem en massa papper som vi skulle fylla i och skicka in. Igår kom då beskedet att vi inte fick försäkra Emelie hos dem! Anledningen var att hon hade för låg födelsevikt! Deras gräns gick vid 2500g, Emelie vägde 2700g så Tobbe ringde dem och frågade hur det gick ihop. De kunde väl inte ge någon bra förklaring. Det vi kunde göra var att göra en ny hälsoundersökning när Emelie är 10 månader och sen söka på nytt. Men vi tar ett annat försäkringsbolag nu!

Nu ska vi göra oss iordning för våran tripp till Uddevalla!

Ha en fin dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0