En sån härlig dag!

Idag ska jag och Emelie åka ner till Gräfsnäs en sväng och träffa Lisa! Ska bli jätte mysigt! Det är hundutställning där nere idag också, så det får väl bli en liten vända och kolla på alla fina hundar! :)

Inatt var det så fruktansvärt vamt i Emelies rum, så hon fick sova med oss. Hon var inte något gnällig alls och hon sov hela natten! Hon tyckte nog det var svalt och gott inne hos oss. Vi kan ju ha fönstret öppet i vårat sovrum, men inne hos henne kan man bara öppna dörren ut till verandan. Det är ju inte så bra kanske att ha den dörren öppen hela natten...
Så när Tobbe kommer hem idag ska vi försöka få in spjälsängen till vårat sovrum. Emelie kommer ju ändå inte att kunna sova i sitt rum på ett tag nu när det är så varmt.

Läste ni förresten igår om pappan som glömt kvar sin bebis i bilen? Hon dog av värmen...
Usch, så hemskt! Kan inte förstå hur man kan glömma sitt barn så!!!

Tidigare i veckan var Emelie och jag hemma hos mamma en sväng. Mamma fick ge henne lite blåbärspurè. Oj, vad hon åt! Det var blåbär både högt och lågt, så det var tur att hon bara satt i blöjan :)
Kan tänka mig att Emelie gillar att få lite god och kall kräm nu i värmen :) Lite juice har hon också fått och det var också väldigt uppskattat!

Imorgon kommer Jessica hit! Ska bli jätte mysigt! Får se vad vi kan hitta på. Det ska ju bli underbart väder, så kanske en tur till någon badplats hade suttit fint!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lisa!

Tack för en trevlig dag i gräfsnäs!! puss

2009-06-27 @ 09:32:14
Postat av: Therese B

Vi har gjort samma sak med Noahs säng, met för att han vaknar mycket oftare när han sover i sitt rum...men det verkar inte hjälpa att bara flytta sängen(mer än att jag har närmare att stoppa in nappen eller bära över honom till oss) så än så länge sover han fortfarande bara hela natten om han sover mellan oss..:)

2009-06-28 @ 17:25:45
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0