Gott med julmat!

I lördags kom Emelie hit och hämtade Em eftersom Tobbe och jag skulle på julbord. Em var helt förstörd och fruktansvärt mammig! Hon skrek som en stucken gris när hon skulle åka. Hon har aldrig varit sån förrut, så det kändes lite jobbigt, men jag visste ju att bara hon fick kommit iväg så skulle hon lugna ner sig. Hon var trött och behövde sova middag också, så det spelade nog in en hel del...
Fick ett sms av Emelie senare att hon tystnat så fort de kommit in till Sollebrunn =)

På förmiddagen kom Fredric, Lena och Jan. Vi fikade lite och timmarna gick sen var det dags att åka in till gbg. Vädret var ju inte det bästa... Det snöade och vägarna var inte plogade. Tur att vi åkte i tid!
Väl framme vid Gamla Ullevi så fick vi glögg och pepparkakor. Vi var de enda privatpersonerna där, resten var från olika företag. Bl.a. var det ett gäng tatuerare där. De skilde sig från mängden som mestadels var klädd i kostymer och slips... =)

Maten var underbart god!!! Oj oj vad vi åt och efter maten fanns det ett helt rum fyllt med smågodis, julgodis, risalamalta och en massa annat gott!


Showen var också suverän!
Bandet var jätte bra och de spelade mest hårdrockslåtar från 80-talet och det är ju aldrig fel! =)
En väldigt lyckad kväll med andra ord! =)

Lilla Em hade också haft en trevlig dag! De hade varit på Jul på Liseberg. Dock hade Em somnat i vagnen en timma men.... =)
Sen hade de varit på middag hos Emelies bror där Em tydligen hade fått lyssna och dansa till sin favvo låt "Waka Waka" =)
Em sov över hos Emelie, så sovmorgon fick vi också! Det var ju inte helt fel! =)

Tack gulliga Emelie för hjälpen!!!!!! =)


Inatt vaknade jag av att jag hade jätte ont i magen! Det höll i sig i säkert en timma, men gick som tur var över sen. Men jösses, vad ont det gjorde!
Börjar faktiskt bli väldigt sugen på att få se den lill* nu! =) Är så jätte nyfiken på hur h*n ser ut! Ska bli spännande och se om h*n är lik Em =)
Åhhhh, vad jag längtar!!!!!

Igår spexade Em till det. Hon älskar ju att gå i bara blöjan av nån anledning, så hon tag av sig byxor och tröja. Sen sattte hon på sig sina skor och sin lilla mössa. Det såg så gulligt ut!
Tyvärr är det väldigt svårt att få bra bilder på henne då hon aldrig vill stå still, men några lyckades jag hinna ta iaf =)









Kommentarer
Postat av: Christian

Men hon skulle kanske lussa för er å hitta inte klänningen bara...

2010-12-08 @ 07:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0