Fikastund!

Usch och fy vad det snöar! Igår kväll la det sig så mycket snö på fönstren så det gick inte att se ut!

I måndags var Emelie, Maria och Susanne från jobbet här. Vi satt och tjötade och fikade =) Jag fick en fin bukett tulpaner och Em fick en mini muminmamma =)
Em var lite reserverad mot Susanne och Maria. Emelie har hon ju träffat förr, så det gick bra. Men Emelie var tvungen att åka och jobba efter en stund, så då flirtade Em lite med Maria och Susanne, men hon ville INTE sitta i deras knä... Efter fikat satte Maria sig på golvet med Em och lekte lite och efter ett tag kröp Em allt upp i hennes knä =)
Det var iaf en trevlig kväll och när de hade åkt hem, så somnade Em gott i sin säng.

Igår var vi ute och åkte pulka jag och Em. Det var roligt! Hon älskar när det går fort nerför! =)

Idag sitter vi inne och myser då det snöar så mycket ute... Det är jätte vackert och så ute och visst har man längtat ihjäl sig efter denna snön. Men nu kan det ge sig tycker jag. Börjar längta efter våren ooootroligt mycket nu!

På fredag eftermiddag kommer Camilla, Thomas och Irma hit på middag. Ska bli skoj! Ska prova ett nytt recept, så vi får hoppas att det blir omtyckt =)

På lördag åker vi till Lerum och hämtar en cykelsits till Emelie. Sen är det bara en cykelhjälm som ska införskaffas och sen kan vi ge oss ut och cykla =) Fast snön får nog smälta bort först...

Snart är det dags att börja planera lite för Emelies 1-årsdag. Hon ska iaf få en alldeles egen liten tårta att kleta med =)
Den 13:e kommer Emelies farmor, farfar och g-mormor hit och grattar! Det ska bli kul!!! =)



Kommentarer
Postat av: Farmor till Emelie

Ja om du visste vad farmor längtar...

bara vi inte snöar inne!!!

stor bamsekram till Emelie...

2010-02-03 @ 16:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0