Takskottning!

Em och jag tog en promenad hem till mamma och pappa förrut. Vi fick med oss gåvagnen, så Em kunde visa sin nya talang =)
När vi kom dit stod pappa på taket och skottade snö. Det finns en hel del på deras tak. Em skrattade högt när morfar skyfflade ner snö så det yrde! =)

Igår var vi på bvc. Nu är Em 74 cm lång och väger 8,9 kg! Hon fick även två vaccinationssprutor. Hon grät bara litegrann, sen var det bra men bvc-sköterskan är ju inte hennes favoritperson just nu =)
När vi gick hem somnade Em i vagnen. När hon vaknade åt vi lite mat och sen började hon stortjuta! Ingenting jag gjorde hjälpte, men det var antagligen p.g.a. sprutorna för sen gick det över och hon var som vanligt igen. Bvc sa nämligen att vill det sig riktigt illa så kan de skrika en hel kväll, men det slapp vi som tur var =)
Vi pratade även om att Em sover halva natten i våran säng. Hon tyckte att så länge hon iaf kan somna själv i sin egna säng på kvällen (och det kan hon) och vi inte störs av att hon sover i våran säng senare på natten, så är det helt ok! De behöver känna mycket trygghet i den här åldern. 
Så är det det hon behöver, så är det det hon ska få =)


Nu ska jag förbereda middagen!
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0