Uvi??

Igår vaknade Em precis som vanligt. Efter ett par timmar började hon gråta tröstlöst och sa "ajaj" och "usch usch" samtidigt som hon kliade sig mellan benen. Hon har gjort så ett tag nu, men inte varit så ledsen som hon var igår. Hon ville bli buren hela tiden och ville absolut inte släppa taget. Det var lite tungt för ryggen att bära omkring på henne, så vi ringde efter Ems morfar som kom och hämtade oss. Hemma hos honom ringde jag sjukvårdsupplysningen som misstänkte att det kunde vara uvi (urinvägsinfektion). Jag ringde vc här i sollebrunn. Först får man vänta en evighet på att de ska ringa upp, först DÅ får man en tid som man också får vänta en evighet på, iaf så känns det som en evighet när man har en ledsen liten tjej i famnen...
När vi kom dit pratade vi med läkaren, bad honom att kolla hennes öron också så att det inte var nåt där som spökade, men det såg bra ut. Fick ta ett urinprov på Em som funkar som så att man sätter på en liten påse som hon får ha i blöjan och kissa i. I väntan på att hon skulle kissa gick vi hem till Emelie en sväng. Em blev på jätte glatt humör så fort hon fick se Emelie som varit bortrest i en vecka. Lika glad blev hon när hon såg Emelies hund Tilo, men för Em heter han Tila =)

Efter en stund hade det kommit tillräckligt med kiss, så vi gick tilbaka till vc och lämnade in provet. Läkaren pratade med oss sen igen och berättade att provet var bra. Det visade inte på någon uvi... Men det känns ändå som att det är något som stör henne. Hon vaknade igår kväll en timma efter vi lagt henne och ropade "ajaj" och "usch usch". Efter det fick hon sova inne hos oss.

Ska till bvc på läkarbesök nu i slutet av sep, så ska prata med dem då för något är det som inte är bra.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Nääämen...stackars liten då :(

Hoppas att det ordnar till sig snart!

2010-09-18 @ 01:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0