Potträning!

Em är sååå duktig! När det var så varmt ute, så fyllde vi hennes lilla pool med vatten och så fick hon springa naken här ute. Jag ställde ut pottan och sa till henne att hon fick kissa i den om hon blev kissnödig. Först ville hon inte alls sätta sig där, men till slut sprang hon dit frivilligt!
"Måste kissa" sa hon och sprang till pottan och satte sig! =)
Nu fortsätter hon att gå på pottan även när vi är inomhus. Hon tar av sig byxor och blöja. Tar en liten bit papper som hon torkar sig med när hon kissat färdigt och sen häller hon ut det i toalettstolen =) Så just nu har hon bara trosor på sig. Det ville hon inte i början, men nu går det hur bra som helst! Förhoppningsvis kanske hon är blöjfri efter sommaren! Hade varit väldigt skönt! =)
Får nog köpa ett par pottor som vi kan ha hemma hos mormor/morfar och farmor/farfar =)

Kommentarer
Postat av: Farmor och farfar till Em och Liam

Duktiga Emelie!Farfar och farmor köper gärna en potta till Em så hon kan gå på den när hon kommer:-) Vilket duktig liten tjej ni har Jennie,så tidiga har inga av våra varit!Kramisar till er:-))

2011-06-20 @ 21:07:47
Postat av: Therese B

wow!! tar gääärna emot tips! Noah vill nästan inte ens gå utan blöja...men nu har vi köpt en ring till toan som han sitter bättre på, det funkar ok men JAG ska ju komma ihåg att sätta honom där ibland oxå....:)

2011-06-22 @ 23:21:49
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0