Ny info!

Har precis pratat med min kära far på telefonen. Han berättade en hel del för mig som jag inte hade en aning om. Jag har alltid trott att de hämtade mig på ett barnhem, men så var det ju inte alls! Min och syrrans adoption var privata, men gick självklart genom domstol och andra myndigheter. I domstolen träffade mamma och pappa min biologiska mamma. Pappa hade tagit ett kort, men kamerorna på den tiden var inte som de är idag... Tyvärr blev kortet för ljust, så det syntes inget på det. Pappa berättade dock att min mamma hade samma lockiga hår som jag och Em har =)
Jag frågade om de visste något om pappan, men papporna var det aldrig tal om på den tiden.

Nu är nästa steg att försöka få tag på Tennyson som hjälpte mamma och pappa med adoptionen.

Kommentarer
Postat av: Christian

http://www.cousinconnect.com/index.html



Kolla denna, funkar dock bara om dina föräldrar har kvar efternamnet

2011-03-22 @ 16:27:09
Postat av: Sanna

Oj vad spännande gumman =)



Hoppas att du kan få fram den informationen du behöver INNAN (om-) du reser. Annars kanske du kan söka till det där programmet på tv -där de hjälper folk med att just hitta sina rötter.. Kommer inte ihåg vad det heter, men du vet säkert vilket jag menar =)

Kramar

2011-03-22 @ 19:30:50
Postat av: lotta

Bästa registeret i världen lär finna hos två värdsomspännande kyrkor, börja hos frälsningsarmen kan inte de hjälpa dig prova hos mormon kyrkan, de sägs vara jättduktiga. Vet ej varför deras register är så bra men det är det. Även svenska kyrkan i respektive land kan vara till hjälp och glöm inte bort röda korset. Men tänk efter innan du börjar leta om det är det du tänker göra.........sköt om dig Lotta

2011-03-23 @ 22:58:03
Postat av: Milla

Vad spännande!!

Hoppas du lyckas hitta den informationen du söker.



Kram pâ dig gumman <3

2011-03-24 @ 10:02:28
URL: http://mavieenfrance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0