Renovering

Igår var det föräldramöte på dagis. Tydligen är det så att det finns mögel där, så till sommaren börjar de med en helrenovering. Arbetet kommer förhoppningsvis vara klart tills 1:a nov.
Barnen kommer få byta lokaler och få vara nere på skolan, men jag tror att iaf Em kommer att fixa det galant! Bara hon har sina kompisar och fröknarna, så fixar nog det sig =)
Det kommer ju bli så bra sen med ett nyrenoverat dagis! =)

Idag är det helt underbart väder ute, så det får nog bli en långpromenad sen.

Kommentarer
Postat av: lotta

Se upp, mögel är bland det absolut lurigaste som finns i våra hus, det är bland det absolut mest allergiframkallande ämnet runt oss, det skapar inte enbart mögel allergi utan kan ge all möjlig typ av allergi, päls, mat osv. Vissa påstår att det t om kan ge resistens mot antibiotika....Ha koll på envisa förkylningar och kräv att barnen är mycket ute och att dagis vädras hela tiden, även om det regnar och är kallt. Se dock till att ventilationen hålls på ett minimum då den bara "föser runt" mögelsporerna. Och håll koll på hur renoveringen sker, kolla om firman som skall göra det har jobbat med mögelskador tidigare, annars finns risken att de tror att de får bort allt men i själva verket bygger in problemet mer! Kräv att få veta det handlar om era barns hälsa! Usch vad jag var trist nu men jag hatar mögel! Pappa gjorde en hel del mögelrenovering på 80 talet så man blir lätt insnöad, låt oss inte börja prata om asbets då är det kört....Ha en härlig dag=)

Lotta

2011-03-17 @ 06:31:00
Postat av: Fredric

Det heter inte dagis, det heter förskola och det har det gjort sedan 1998!

2011-03-19 @ 18:23:49
Postat av: Till Fredric!

Fråga Em så får du se att det heter DAGIS! Jag VET att det heter förskola, men dagis låter mycket gulligare och är betydligt lättare för Em att säga, så det så! =)

2011-03-19 @ 21:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0