Magsjuka...

Då har magsjukan drabbat detta hem... Som tur är gick den fort över! Känns inget bra att vara hemma flera dagar från jobbet när man vet hur mycket pengar man förlorar... Men men, nu hoppas vi att vi slipper denna åkomma tills nästa vinter =)

Vad händer annars då?
Tobias var med Liam på bvc häromdagen. Han vägde 10,8 kg och var 77 cm lång. Förra gången vi var på bvc, så vägde han 10,0 och var 73,7 cm lång, så han växer på den lille krabaten =)
En läkare har återigen kollat på hans bråck på magen, men säger att det ska växa bort, så vi får hoppas på att det gör det...
Han har hunnit att fylla 1 år också! Vet inte vart det här året tagit vägen! Motorvägen känns det som för det har gått så fort. Känns inte som att han var bebis så länge i och med att han kröp innan har var 6 månader och gick innan han var 9 månader... Han blev så stor på en gång! =)
Älskar den lille prinsen och nu har han blivit så gosig också! Förrut har det ju varit full rulle hela dagarna, men nu kan han faktiskt sitta i soffan och bara gosa en stund =)

Och Emelie då?
Ja, det är en unge med stark och envis vilja! Hon är inne i en väldigt jobbig och tålamodskrävande period... Det senare har jag inte så mycket av, så det blir några fajter här hemma varje dag... Har börjat köra med time out i trappan och det funkar faktiskt väldigt bra! Hon sitter där i 3 minuter och efter de minutrarna, så har hon lugnat ner sig och kan säga förlåt.
Förra helgen var hon och Tobias i Säffle. Då fick hon åka med farmor och farfar till sina kusiner i Skattkärr på kalas. Wilma fyllde tonåring! =)
Hennes farbror Christian hade varit där också och tydligen var det bara han som gällde den dagen =)
Hon saknar sina farbröder, kusiner och farmor och farfar väldigt mycket. Helst av allt skulle hon nog vilja träffa dem varje dag =)

Den 11:e februari har vi bokat hotell i Göteborg! Ska bli jätte mysigt! Tänkte göra ett besök på Universeum. Det tror jag Em kommer att gilla! =) Äta på Mongolian får det nog bli också!

Längtar så mycket till våren och sommaren nu!!! Ser fram emot Parkliden och när Arvingarna kommer dit! Då blir det partaj! Kanske man kan ta sig ett dopp i badtunnan också! =)
Självklart finns det en massa annat att se fram emot också så klart... =)

Nepp, nu blir det lite kvällsmat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0