Måndag!

Hade funderingar på att Emsan skulle få gå på Bamsegympan här nere i Sollebrunn. Men efter lite funderingar, så gick det inte ihop alls och varför vända ut och in på sig själv för att det ska gå ihop, så hon kan gympa med en massa andra barn där föräldrarna dessutom inte får vara med och titta på utan får sitta i omklädningsrummet??!!
Känns som att nuförtiden ska man gå på så mycket grejer som möjligt med sina barn... Det är Mulleskola, öppna förskolan, småstunden, bamsegympa och massa annat. Tror Bamsegympan börjar 17:00. Ska jag då dra med Em dit efter att hon kanske har gått en heldag på dagis?? Det blir stressigt för henne och stressigt för mig. Nej, jag är mycket hellre hemma och myser med henne de timmarna vi har innan det är dags för henne att lägga sig =)
Visst, hon kanske hade tyckt att det var jätte skoj att gå dit, men då kan vi ta det om ett eller två år. Hon är ju faktiskt inte så gammal än.

I helgen var svärföräldrarna och Fredric här! Vi hade det jätte trevligt! Jag, Lena och Fredric tog med barnen till Lekplayset. Dock var Em inte helt hundra, så hon satt mest i mitt knä.... Men Liam däremot sprang omkring och busade för fullt! Det finns en rutschkana som svänger ganska mycket och den kastade han sig rakt in i och kom ut lika glad och busig! Inte rädd för något! En rktig liten daredevil =)
Jan och Tobias var kvar hemma och kapade ved. Grannen tog ner 2 björkar för några veckor sedan som vi fick, så nu har vi ved så det räcker låååång tid framöver!
Igår tog vi oss en riktig långpromenad och det märks på vågen att de dagliga promenaderna gör verkan! =)

Den 16:e nov kommer Christian hit och då ska iväg med barnen till Göteborg, bo på hotell och gå på Jul på Liseberg! =) Ska bli supermysigt!!!!

Ne, nu får det frukost! =)
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Christian

Och barnen kommer att ha det så kul med farbror på premiären av Julmarknad på Liseberg, en liten tradition börjar synas nu, andra året på raken =)

Svar: Ja, vi får ha detta som tradition! =) Bo på hotell, gå på Liseberg och käka god frukostbuffè! =)
Shandanie

2012-11-06 @ 21:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0